blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 09:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Ardanuç-Ardahan karayolu 4.5 ay sonra ulaşıma açıldı

Kar nedeniyle ulaşıma kapanan Artvin’in Ardanuç ilçesini Ardahan’a bağlayan karayolu 4.5 ay sonra yine ulaşıma açıldı.
Ardanuç ilçesini Ardahan’a bağlayan karayolu, 25 Kasım 2024’ten bu yana tesirli olan kar ve tipi nedeniyle kapalıydı. Karayolları 102. ve 183. Şube Şefliği takımlarının 15 gün süren ağır çalışmaları sonucunda, yaklaşık 4.5 ay sonra yol tek şeritten ulaşıma açıldı.
Yolun çift şeritli hale getirilmesi için karla gayret çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Yetkililer, yüksek rakımlı geçitlerdeki kar kalınlığının yer yer 2 metreyi aşması nedeniyle ilerlemekte zorluk yaşandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Park halindeki araca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde park halindeki araca çarpan arabanın şoförü yaralandı.
Kaza, Cide ilçesi Kıyı Yolu Irmak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Cide istikametinde seyir halinde olan 74 ABM 046 plakalı Volvo marka araba, ismi öğrenilemeyen şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda evvel kaldırıma, akabinde park halindeki araca çarptı. Kazada araba şoförü yaralandı.
112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralı, Cide Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan şoförün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.