Aydınlıkevler, ÖZ-KAN’ları ile İftarda Buluştu

Aydınlıkevler, ÖZ-KAN’ları ile İftarda Buluştu

Yayın: 16.03.2024 12:32
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Aydınlıkevler Mahallesinde düzenlenen iftar programında hemşehrileri ile bir araya geldi.

Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ında katılım sağladığı iftar programına, Aydınlıkevler sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Burada konuşan Çetinkaya, Aydınlıkevler Mahallesinin bütün sorunlarını bildiğini, çözümü için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Türkiye’nin en genç fakat en çalışkan belediye başkanı olacağını vurgulayan Çetinkaya, “Benim çocukluğum, gençliğim hep buralarda bu mahallelerde geçti. Sokak sokak, cadde cadde, kapı kapı biliyorum buraları. Dolayısı ile sorunlarına da vakıfım. Hangi komşumuzun neye ihtiyacı var, ne istiyor biliyorum. Buraların yıllardır atıl bırakıldığında biliyorum. Allah’ın izniyle seçildiğimizde ilk işimiz Aydınlıkevler Mahallemizinde hak ettiği değeri görmesini sağlamak olacak. Bu iftar gösterdi ki Aydınlıkevler bizimle. İnşallah 1 Nisan sabahı bu mahallemiz adı üstünde olduğu gibi ilk güneşle birlikte gerçek anlamda da aydınlanacak.” Diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bir kişinin parmağına sıkışan yüzük itfaiye ekiplerince çıkarıldı

Yayın: 09.05.2024 10:51
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te bir kişinin parmağına sıkışan yüzük itfaiye ekiplerince hastanede çıkarıldı.
Karabük’te yaşayan yabancı uyruklu Abdelaziz Ashraf S. (21), parmağında sıkışan yüzüğü kendi imkanlarıyla çıkaramayınca Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.
Çabalarına rağmen yüzüğü çıkaramayan sağlık personeli, itfaiyeden yardım istedi.
Hastaneye gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yüzük Abdelaziz Ashraf S’nin parmağından çıkarıldı.

Haber videosu için tıklayınız!