İhlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2025 16:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Başkan Çetinkaya öğrencilerle bir araya geldi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, özel bir kolej tarafından düzenlenen "Kariyer ve Gelişim Saati" programına konuk olarak öğrencilerle bir ortaya geldi.
Eğitim ve meslek planlaması üzerine gerçekleştirilen programda Lider Çetinkaya, lokal idarelerin işleyişi, belediyecilik hizmetleri ve Karabük’ün geleceği için planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Bilhassa altyapı çalışmaları, toplumsal ömür alanlarının artırılması ve etraf düzenlemeleri hususlarında yürütülen projeleri anlatan Lider Çetinkaya, kentin her manada daha yaşanabilir hale getirilmesi için kararlı bir formda çalıştıklarını vurguladı.
Program boyunca öğrencilerin sorularını yanıtlayan Lider Çetinkaya, gençlerin beklenti ve tekliflerini de dinledi. Gençlerin fikirlerinin kent idaresi açısından büyük ehemmiyet taşıdığını belirterek, onların iştirakini teşvik edecek projeler üzerinde çalıştıklarını söz etti. Eğitimin ve gençlerin geleceğe hazırlanmalarının kıymetine değinen Lider Çetinkaya, Karabük’ün gelişim sürecinde gençlerle daima bağlantı halinde olacaklarını lisana getirdi.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 14:23 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da Nisan karı Ilgaz Dağı’nı beyaza bürüdü

Kastamonu’da hava sıcaklığının düşmesinin akabinde ardından yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı tesirli oldu. Kar yağışının akabinde Ilgaz Dağı beyaz örtüyle kaplandı.
Meteoroloji Müdürlüğünün kar yağışı ikazında bulunduğu Kastamonu’da vakit zaman kar yağışı tesirini gösteriyor. Bilhassa yüksek kısımlarda yağan kar, ormanlık alanları ve yerleşim yerlerini beyaz örtüyle kapladı. Ilgaz Dağı, Yaralıgöz Dağı ve Küre Dağları’nda tesirli olan kar yağışı sonrasında kartpostallık imgeler oluştu. Beyaz örtüyle kaplanan Ilgaz Dağı’nda sis de tesirli oluyor. Beyaz örtüyle kaplanan Ilgaz Dağı havadan görüntülendi.
Ankara’dan Kastamonu’ya yük taşıyan tır sürücüsü Nizamettin Duruk, "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli’ne giriş yaparken mola verdiğini belirterek, "Şu anda muazzam bir hava var. Kar yağışının keyfini çıkartıyoruz. Geçen yıl da bu vakitlerde kar yağışı görmüştük. Her yıl bu mevsime kar yağışının denk gelmesiyle mevsim de hoş oluyor, bereketli oluyor. Cenab-ı Allah bu yılda inşallah rahmetini arttırsın. Tabiat için, beşerler için, yaban hayatı içi kar lazım. Geçen yıl Nisan ayında da kar yağmıştı, hatta daha fazla yağmıştı. Kar yağışından ötürü çok mutluyum" dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.