Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
22 Ekim, 2025 15:32 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Civa, Nazife teyzenin talebini yerine getirdi

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, sosyal medyada ilgi gören Nazife teyzenin talebini yerine getirmek için çalışmaları başlattı.

Karabük’ün Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa’nın, bir müddet evvel bir yaşlı teyze ile girdiği samimi diyalog toplumsal medyada büyük ilgi görmüştü.

Nazife teyzenin lisana getirdiği taleplerin akabinde Lider Civa, belediye gruplarına gerekli talimatları vererek çalışmaları başlattı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Civa, Nazife teyze ile de bir mühlet sohbet etti.

Sosyal medya üzerinden kendisinin yaşlı bayanla dalga geçtiğini tez eden olumsuz yorumlara karşı, “Bizim aramızdaki samimiyeti bilmiyorlar. Yaşlılar bizim başımızın tacı, kimseyle dalga geçmeyiz. Yöremizin şivesi bu. İnsanlarımızla konuşmamız bu şekilde” sözlerini kullandı.

Başkan Civa’nın samimi yaklaşımı ve vatandaşlarla kurduğu içten diyalog, toplumsal medyada da takdir toplamaya devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin