Bulut “ İntibak Düzenlemesi Adil Bir Sistem Getirecek”

Yeliz Karaoğlu
Yayın: 22.09.2024 13:56
A+ A-

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in emeklilik sisteminde adaletin sağlanması gerektiğini belirten açıklamalar yapmasından sonra Ocak ayında 2025 zammı ile birlikte  intibakında çıkacağı konuşulmaya başlandı.

Güler’in bu açıklamasından sonra Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, özellikle 2000 yılı sonrasında emekli olanları sevindirdiğini söyledi.

Başkan Bulut, emeklilerin geçim şartlarının her geçen gün daha da zorlaştığını ifade ederken,  hükümetin özellikle intibak konusunda yeni bir adım atılması gerektiğini vurguladı. Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, emeklilerin maaşlarına adil bir intibak düzenlemesinin şart olduğunu belirtti. Hükümetin enflasyonla mücadele çerçevesinde Ocak Ayı’nda nispeten düşük bir zam açıklamasının beklendiğini belirten Bulut, bununla birlikte intibak düzenlemesinin hayata geçmesi durumunda, emeklilerin gelirlerinde önemli bir iyileşme olacağını söyledi.

Başkan Bulut,  özellikle 2008 sonrası emeklilerinin maaşlarında büyük kayıplar yaşandığını vurguladı Bulut,  intibak düzenlemesinin bir maaş artışı olarak değil, adalet ve eşitliği sağlayan bir düzenleme olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Bulut,  2000 Yılı sonrasında emekli olanların maaşlarında meydana gelen farklılıkların büyük mağduriyetler yarattığını ve bu durumun intibak düzenlemesi ile giderilmesinin önem taşıdığını da belirti.

Başkan Bulut son olarak, bu düzenlemenin kabul edilmesi durumunda, maaşların yeniden hesaplanarak, emeklilere ek gösterge zammı yapılacağını da ifade etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Süper Lig’de yarın Gaziantep FK’ye konuk olacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.09.2024 16:07
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında yarın deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Gaziantep Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Ligde oynadığı ilk 4 maçta sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, Gaziantep FK karşısında sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Stefan Savic, Enis Destan, Hüseyin Türkmen ile kart cezalısı Edin Visca, yarınki mücadelede forma giyemeyecek.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331