Çetinkaya: “Büyük İcraatlar Yapmak İçin Yola Çıktık”

Çetinkaya: “Büyük İcraatlar Yapmak İçin Yola Çıktık”

Yayın: 04.04.2024 14:32
Paylaş:
A+ A-

Önceki gün mazbatasını alarak Karabük Belediye Başkanlığı makamına oturan  Özkan Çetinkaya seçim öncesi vermiş olduğu  canlı yayın sözünü yerine getirerek, ilk  açıklamalarını Birlik Medyada yaptı.

“Kitapçıktaki projelerimizi hayata geçireceğiz”

31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesinde Birlik Medya’da katıldığı programda Karabük Belediye Başkan seçilip mazbatasını aldıktan sonra ilk canlı yayın programına Birlik Medya’da katılacağı sözünü veren Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya bu sözünü yerine getirdi. Başkan Çetinkaya, Karabük Belediye Başkanılığı koltuğuna oturur oturmaz,  canlı yayın konuğumuz olurken, ilk icraaıtını da burada açıkladı. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ilk icraatı olarak belediyenin girişinde bulunan turnikeleri kaldırmak oldu.

KİTAPÇIKTAKİ PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Birlik Medya’da katıldığı ilk canlı yayın programında kendisine destek veren herkese teşekkür eden Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, seçim öncesi Karabük halkına açıklamış olduğu projeliri hayata geçireceklerini belirterek “5 yıllık görev sürecimiz boyunca inşallah bizlerde bir Karabüklü olarak, bu şehirde yaşan bir kişi olarak en üst seviye de hizmetleri vereceğiz. Projelerimizi hayata geçireceğiz.  Seçim zamanında hazırlamış olduğumuz kitapçı da bulunan projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Bu projeleri hayata geçirmede gücümüz ve vizyonumuz var. İnşallah yeni bir vizyonu  Karabük’e kazandıracağız. Kurumsal kimliğimizi daha da güçlendireceğiz. Karabük halkı için 7/24 çalışacağız.”

BÜYÜK İCRAATLAR YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Karabük’e güzel ve büyük icraatlar yapmak için bu yola çıktıklarını belirten Karabük’ün yeni Belediye Başkan  Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesinin girişinde bulunan turnikeleri kaldırdıklarını söyleyerek “Turnikeler rahatsız edici idi onu kaldırdık. Halkımız ile aramızda hiçbir mesafe olmasın. Biz bunlar değil büyük icraatlar yapmak için yola çıktık. İnşallah bu büyük icraatları da 5 yıllık görev sürecimde kazandıracağız. Hedefimiz de budur, hedefimize de koşacağız” dedi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.