CHP İl Başkanı Çakır’dan Şehitler Haftası Açıklaması

CHP İl Başkanı Çakır’dan Şehitler Haftası Açıklaması

Yayın: 13.04.2018 22:45
Paylaş:
A+ A-

CHP İl başkanı Abdullah Çakır 14 Nisan Şehitler haftası kapsamında yazılı bir açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır, 14 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, “Şehitlerimiz ülkemiz için gözlerini dahi kırpmadan feda eden isimsiz kahramanlardır, şehitlerimiz hiçbir siyasi partinin simgesi değildir, şehitlerimiz ülkemizin ortak değerleridir. Şehit anneleri her birimizin annesi, şehit aileleri her birimizin ailesidir. Şehitler arasında ayrımcılık yapılmamalı. Şehitler şehit oldukları yere ve duruma göre sınıflandırılamaz. Tüm şehitlerimiz bu ülkenin bekası için canlarını feda etmişlerdir.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır 14 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine ise sabırlar diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te düğünde tüfekle havaya ateş açan damat hakkında işlem başlatıldı

Yayın: 03.05.2024 14:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düğünde tüfekle havaya ateş açan damat hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, bazı yazılı ve görsel medya ile sosyal medya hesaplarında yer alan “düğünde damadın havaya ateş açtığı” haber ve paylaşımlarla ilgili İl Jandarma Komutanlığı tarafından çalışma başlatıldı.

Yayınlanan görüntüler üzerinde araştırma yapan ekipler, olayı gerçekleştiren kişinin, Cumayanı köyünde kendi düğününde havaya ateş açan damat B.T. olduğunu tespit etti.

B.T. hakkında “genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak” suçundan adli ve idari işlem başlatıldı.