İlgili Haberler
TümüYorumlar5
CHP YE SALLAYARAK YENİDEN KARDEMİRE 70 BİN LİRA AYLIKLA BAĞIMSIZ OLMAYA ÇALIŞANLAR AHMET AYCAN TAŞKIN YILMAZI NEDEN YOLCU ETTİNİZ.CUMHUR İTTİFAKININ KARŞITLARI BAĞIMSIZLAR MHP LİLERİ YOLLADINIZ YERİNE KİMLERİ GETİRDİNİZ.SONRADA CHP YE ELEŞTİRİ GETİREREK YENİDEN 70 BİN AYLIK ÖYLEMİ.MHP İL TEŞKİLATI BUNUN HESABINI SORMAZMI RAFET VERGİLİ BUNLARIN HESABINI SORMAZMI ÇEKTİRİN GİDİN KARDEMİRDENDE KARABÜKTENDE VERDİYİNİZ ZARAR YETER
Bu adamlara birisi Karabük Demir Çelik Fabrikalarının 3 Nisan 1937 tarihinde CHP'NİN kurduğunu anlatmalı.Karabükü bilmezler Karabük Demir Çelik Fabrikalarının geçmişini bilmezler Kardemirin hafızası tarihi Kamil GÜLEÇE bir karşılar iki beraberler bunlar ne biçim bir zihniyetteler yarabbi. Bunlar MHP Lİ Belediye Meclis Üyelerini işten atarlar sonra Cumhur İttifakı derler.MHP Karabük Teşkilatları bunları Genel Merkezlmerine anlatmıyorlarmı.Belediye Başkanı Rafet Vergili bunların bu tavırlarını MHP Genel Başkanına anlatmıcak mı. Yolbulanlar en kısa zamanda bunlardan kendilerini sıyırmalılar Karabüklünün tek dostu Karabüklüdür iki hissedar grup bunları en kısa samanda bunlardan kurtulmalı.Yoksa iş işten geçecek gibi. Taşkını yolladınız yerine getirdiğinizin geçmişine bmekraunduna baktınızmı.Taşkın 2010 yılında saldırılara gögüs gererken kolunı kırdılardı varmı hatırlayanınız.
Ne kıvrak zekalılar var ya.CHP Ye salla yeniden 70 binlik aylığa kon.Görev sürende ne yaptın Karabükün bütün dengelerini alt üst ettin bir orada bir burada durdun herkesi birbirine kattın.Zamanında Netçiler hakkında gerçekleri yazdılar çizdiler Şindi CHP YE saldır hakaret et yeniden seçilmenin yolunu ara bu ne kıvrak ne biçim anlayış yarabbi. Yemezler arkadaş yemezler artık başka 70 binlere bakın başka kapılara başvurun.
ÖMER FARUK ÖZÜN KIVRAK ZEKASIYLA CHP Yİ ELEŞTİREREK YENİDEN 70 BİN LİRA AYLIĞA HAK KAZANMAYA ÇALIŞMAK ÖTEKİLERDE ÖYLE.ÖNCE KENDİLERİNİ AKP Lİ MİLLETVEKİLİNE ÖVDÜRÜYOLAR SONRA CHP Yİ AĞIR İTHAMLARLA ELEŞTİREREK Bİ YERLERE ŞİRİN GÖRÜNÜP YENİDEN SEÇİLMEYE GAYRET EDİYOLAR.BUNLAR KENDİLERİNİ KARABÜK İNSANINA VE KARDEMİR ÇALIŞANINA BİR SORSUNLAR BAKALIM GÖRECEKLERİ TASVİP YÜZDE 2 LERİ AŞIYOMU.KARDEMİR KASASINDAN MALATYA İLÇELERİNE PARA VEREN BUNLAR DEYİLMİ.KARABÜKÜN YERİNİ YOLUNU AYLIK 70 BİNİ DUYUNCA BULANLAR (OSMAN BEY HARİÇ) KİMDİ ALLAŞKINA YA
Madem kendileri chp zihniyetini eleştiriyor madem kendileri Ak parti kontenjanindan buraya atandi darbeyi ve sonrasindaki kaosda omuz omuza ülkeyi krizden çıkardıklarinı savunan CUMHUR İTTIFAKININ Kardemirdeki Mhp li meclis üyelerinin görevlerine son verdiler.Kendileri gibi düşünmeyen herkesin zihniyetinden şüphecidir bunlar.Bu arada akp li yada chp lli degilim.



