Karabük’te “Çılgın Mısırcı” olarak tanınan Yasin Yassıçayır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hasebiyle düzenlediği programla özel eğitimli bireyleri gönüllerince eğlendirdi.
Karabük’te Yasin Yassıçayır ile arkadaşları, 23 Nisan’a özel hazırladığı sürpriz tertiple özel bireylere bayram coşkusunu yaşattı. Renkli imgelerin ortaya çıktığı aktiflikte müzik, dans ve çeşitli aktivitelerle iştirakçiler keyifli anlar yaşadı.
Program sonunda Yassıçayır, iştirakçilere mısır dağıtırken, özel çocukların aileleri de Yassıçayır ve takımına fikirli davranışlarından dolayı teşekkür etti.
İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Yasin Yassıçayır, özel eğitimli çocuklara kıymet verdiğini belirterek, “Yarın 23 Nisan olması hasebiyle Kurtuluş Mahallemizdeki Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile görüşerek bu türlü bir program yapmaya karar verdik. Palyaço ve mısır kıyafeti giyen arkadaşlarımızla çocukları eğlendirip mısır ikramında bulunduk” dedi.
Yassıçayır, bu tıp tertiplerde kendisine istekli olarak yardımcı olan arkadaşlarına teşekkür etti.


25
