Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanlığı 38. Olağan kongresi yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanlığı 38. Olağan kongresi yapıldı

Yayın: 10.09.2023 15:38 |Güncelleme: 11.09.2023 10:45
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Karabük Merkez İlçe Başkanlığı 38. Olağan kongresi  Yıl Kültür Merkezinde yapıldı.  Mevcut Başkan Mustafa Erten’in tekrar aday olmadığı kongrede  Ali Yavuz Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı oldu.  Daha önce adaylığını açıklayan Göksun Öztoprak’ın adaylıktan çekilmesi ile kongreye tek liste ile gidildi.

Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan teşekkülünün ardından kongre faaliyet ve hesap raporunun okunması ile devam etti.  Ardından yapılan seçimlerde Ali Yavuz CHP Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Ali Yavuz Başkanlığındaki CHP Merkez İlçe Yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

“Onurcan Başkaya, Bahtiyar Cevit, Çetin Çetinkaya, Tahir Çiçek, Harun Demir, Sedat Erdoğan, Yavuz Kavcı, Gülhan Kökemli, Emine Doğanlar, Abdullah Mor, Sedat Özcan, Gökhan Şahin, Zeynep Kaya Taşdelen, Bülent Yalçınkaya, Onur Yıldırım, Nebiye Yılmaz”

CHP Merkez ilçe kongresine partinin Disiplin Kurulu Üyesi Doğuşcan Aygün, CHP Istanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, parti teşkilatları ve üyeleri katıldı. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop’un Boyabat ilçesinde “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı” gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sarıağaççayırı Ortaokulu iş birliğiyle okul bahçesinde yapılan fuarda, öğrenciler tarafından hazırlanan projeler sergilendi.

Kaymakam Enver Yılmaz da fuarı gezerek, projelerle ilgili öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Yılmaz, yaptıkları çalışmalardan ötürü öğrencileri kutlayarak teşekkür etti.

Fuarda ayrıca öğrencilerce halk oyunları gösterisi sunuldu.

Fuara Kaymakam Yılmaz’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşenur Türkmen, diğer ilgililer ve öğrenci velileri katıldı.