DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk Bursa 1.Bölge Müdürü Oldu

DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk Bursa 1.Bölge Müdürü Oldu

Yayın: 23.06.2017 00:33
Paylaş:
A+ A-

Devlet Su İşleri Karabük şube Müdürlüğü,Kastamonu bölge müdür yardımcılığı gibi görevlerde bulunduktan sonra görevinde yükselmeye devam eden başarılı bürokratlardan Hayati Çelenk Bursa 1.bölge müdürü oldu.

Son olarak İzmir 2.bölge müdürlüğü görevini sürdüren Hayati Çelen DSİ 1. (Bursa) Bölge Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Bursa 1.bölge müdürü Çelenk’in yeni görevine başlamasıyla ilgili verilen bilgide, atama ile ilgili DSİ 2. (İzmir) Bölge Müdürlüğü görevinden, Bakanlığımızın 06.06.2017 tarihli müsaadeleri ile DSİ 1. (Bursa) Bölge Müdürü olarak görevlendirilen Hayati Çelenk, 16.06.2017 tarihinde görevine başlamıştır.

Yorumlar

  1. Mustafa Kayabay

    Orhangazi Dutluca mahalle muhtarıyım. Uzun zamandır yapılamayan mahallemin içinden akan her kış taşkınlara sebeb olan iki dereninde ıslahına başlanmış olmasına istinaden mahalle halkım ve şahsım olarak çok teşekkür ederim.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu Belediye Başkanı Özcan’dan “maden arama ruhsatlarının iptal edilmesi” çağrısı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “At Yaylası, Pirahmetler ve Kızılağıl bölgelerinde verilen maden arama ruhsatlarının iptal edilmesi”ni istediklerini söyledi.

Özcan, belediyede düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart seçimleri öncesi gündeme gelen “Pirahmetler sahasındaki 1200 hektarlık alanda bir firmaya 2021'de altın arama ruhsatı verildiği” haberleri üzerine araştırma yaptıklarını ifade etti.

Konuyu araştırırken At Yaylası ve Kızılağıl bölgesinde de aynı büyüklükteki alanda maden arama ruhsatının verildiğini öğrendiklerini anlatan Özcan, bölgede 13 köyün yaylasının bulunduğunu aktardı.

Maden arama çalışmalarının doğaya zarar vereceğini savunan Özcan, kuşkuların giderilmesi için ruhsatların iptal edilmesini talep etti.

Özcan, “Biz yalan söylüyorsak, yanlış bilgimiz varsa, 'Hayır kardeşim buralara böyle ruhsatlar verilmedi.' desinler.” ifadelerini kullandı.

At Yaylası ve Kızılağıl'ın belediyenin mücavir sahası içerisinde yer aldığını, Pirahmetler'i de bu alana almaya çalıştıklarını belirten Özcan, buralarda belirli yetkilerinin bulunduğunu, maden arama ruhsatı verilirken mücavir saha sahibi olan belediyeden de izin veya görüş istenmesi gerektiğini düşündüğünü sözlerine ekledi.