Düzce’de sürücüler arasındaki kavgada biri silahla vuruldu

Düzce’de sürücüler arasındaki kavgada biri silahla vuruldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 15.06.2024 00:07
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda 2 sürücü arasında çıkan kavgada biri silahla vurularak yaralandı.

D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolu Dadalı mevkisinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna yanaşan 67 ADA 429 plakalı tırın sürücüsü İ.Ç ile otomobiliyle aynı yerden yakıt alan F.Ç arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi sonucu çıkan kavgada F.Ç, üzerinde bulunan silahla İ.Ç'ye ateş açtı.

Vücudunun 9 bölgesine isabet eden mermiler nedeniyle ağır yaralanan İ.Ç, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Ünversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulam Hastanesine kaldırıldı.

İ.Ç'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan şüpheli F.Ç. aranıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Şahin, Karabük’te bayramlaşma programına katıldı:

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.06.2024 12:52
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin, “Tüm İslam alemi barış ve huzur içinde Kurban Bayramı'nı yaşamadan her Kurban Bayramı bizim için eksiktir.” dedi.

Karabük Valiliğindeki bayramlaşma törenine katılan Şahin, daha sonra AK Parti İl Başkanlığınca Kanyon Nikah Salonu’nda organize edilen programda partililerle bayramlaştı.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı yaklaşırken siyasette normalleşme yaşandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e iadeiziyarette bulunmasının güzel bir şey olduğunu dile getiren Şahin, “Bayram öncesi siyasette daha önce görmediğimiz bu karşılıklı yumuşama vatandaşa da yansıdı. Siyasi partilerin tabanlarına da yansıdı. Dolayısıyla bayramlardan beklemiş olduğumuz o güzelliği birlikte yakalamamıza vesile oldu.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretlerden sonra “normalleşmenin uzun sürmesi” yönünde ifadeleri olduğunu belirten Şahin, karşılıklı ziyaretler ve normalleşmeler uzun süreli olduğunda ülkede siyasetin normal zeminde yapılabileceğini söyledi.

Özel'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iadeiziyaretinden sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı açıklamada kullandığı “Sayın Bahçeli şöyle bir kolaycılık yapmasın. Memleketi bu hale kadar getirip, suç ortağını bize doğru itmesin.” ifadeleri hatırlatan Şahin, şöyle devam etti:

“Kim ‘Suç ortağı, Adalet ve Kalkınma Partisi’, yani AK Parti'yi suç işlemiş örgüt olarak adeta tanımladı. Özgür Bey'i yakinen tanırım, biraz uzun konuşur ve güzel de konuşur ama siyasette uzun konuşmak her zaman iyi netice vermeyebilir. Öz ve sözünün amacına ulaştıktan sonra orada bırakacaksın.”

Özel'in bu açıklamalarına karşı AK Parti Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in “Bir diyalog süreci olmuş, buyurmuşsunuz AK Parti Genel Merkezi'ne gelmişsiniz, biz de bundan gayet memnuniyet duyduğumuzu açıklamışız. Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı olarak iadeiziyarette bulunmuş. Bundan hemen sonra Cumhur İttifakı birleşenlerine, AK Parti ve MHP'ye 'suç ortağı' ifadesinin kullanılmasının ne siyasi nezaketle ilgisi var ne siyasi idrakle ilgisi var. O zaman siz AK Parti Genel Merkezi'ne geldiğinizde bir suç merkezine mi geldiniz?” eleştirisini hatırlatan Şahin, “İşte bu sorunun altında kalmamak için normalleşmenin devamına leke sürecek, onu etkisiz kılacak sözlerden kaçınmak gerekir.” şeklinde konuştu.

– “İslam alemi ve Müslümanlar olarak kenetlenmemiz lazım”

“Tüm İslam alemi barış ve huzur içinde Kurban Bayramı'nı yaşamadan her Kurban Bayramı bizim için eksiktir.” diyen Şahin, bombalar altında bayramı yaşamayan Müslüman ülkelerin bulunduğunu dile getirdi.

Şahin, bir insani yardım vakfının Gazze'de kurban için program yaptığını ancak o bölgede kesecek kurbanlık bulamadıklarını bildirdiklerini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu katil ve soykırımcı İsrail, Gazze'de sadece insanlara soykırım uygulamıyor, hayvanlara da soykırım uyguluyor. Böylesine zor şartlar altında bir dünyada yaşıyoruz. Bundan kurtulmak için bizim, İslam alemi ve Müslümanlar olarak kenetlenmemiz lazım. Aramızdaki ufak tefek sorunları bir kenara bırakmamız ve kendi meselelerimize yoğunlaşmamız lazım.”

Programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç ile Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da katıldı.