İhlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2025 15:57 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Düzce’de uyuşturucudan 53 kişi hakkında işlem yapıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de düzenlenen operasyonlarda 2 uyuşturucu satıcısı tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 53 şahıs hakkında ise süreç yapıldı.
Düzce’de uyuşturucu unsur satıcılarına, kullanımına yönelik operasyonlar tüm süratiyle devam ediyor. Bu çerçevede savcılık koordinesinde polis ve Jandarma Narkotik Cürümlerle Uğraş gruplarınca cürümlerin önlenmesi, azaltılması ve hatalıların yakalanması maksadıyla 14-20 Nisan tarihlerinde düzenlenen operasyonlarda 48 olaya müdahale edildi. Operasyonlar sonucu 2 kişi tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 53 kişi hakkında da isimli süreç yapıldı. Çalışmalarda; 21 adet sentetik ecza, 18 gram metamfetamin, 723 gram bonzai, 55 gram skunk, 2 gram kenevir tohumu, 24 gram esrar, 1 gram kokain ve 7 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2025 09:11 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Küçük başkanın talimatı hemen yerine getirildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu üzere Düzce’de de çeşitli etkinliklerle başladı. Bayramın geleneği olan koltuk bölümü için Düzce Belediyesi’ne gelen Namık Kemal İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Alper Yusuf Ertay, Düzce Belediye Lider Yardımcısı Hasan Günden’in nezaretinde başkanlık koltuğuna oturdu. Birinci talimatı ise ’seksek çizgileri’ oldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hasebiyle Düzce Belediyesi’nde koltuk değişimi heyecanı yaşandı. 23 Nisan 1923’te Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını Türk ve dünya çocuklarına armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün isteği üzerine her yıl coşku ile karşılanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Düzce’de birbirinden farklı aktifliklerin hazırlanmasının yanı sıra koltuk zamanı ile de kutlandı. Düzce Belediye Lider Yardımcısı Hasan Günden, başkanlık makamında ağırladığı Namık Kemal İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Alper Yusuf Ertay’a başkanlığı emanet etti.

"Bu bayram tüm dünya çocuklarının"
Makam odasında Lider Yardımcısı Hasan Günden’e talimatlarını ileten Alper, yaptığı açıklamada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ederek şunları söyledi: "Ben Alper Yusuf Ertay, öncelikle tüm vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Mustafa Kemal Atatürk bu hoş bayramı yalnızca Türk çocuklarına değil, bütün dünya çocuklarına armağan etmiştir. Tüm dünya çocuklarının da bayramını buradan kutluyorum."

Seksek çizgilerinden daha fazla yapılmasını istedi
Başkanlık makamında belediye hizmetlerini yakından takip ettiğini her haliyle muhakkak eden Alper, toplumsal medyada paylaşıldığı andan itibaren binlerce beğeni alan ’seksek’ görüntüsünden esinlenerek Dayanak Hizmetler Müdürü Caner Yörük’ü arayıp, "Merhaba, kolay gelsin müdür beyefendi. Sizden bir isteğim olacak. Belediyemizin hazırladığı seksek oyunu görüntüsü vatandaşlarımızdan büyük beğeni aldı. Bu çizgilerin kent merkezinin farklı noktalarında çizilmesi için çalışma yapalım, kalıcı olsun. Millet Bahçesi birinci nokta olsun" dedi.

"Çocuklar bizim umudumuz, geleceğimiz"
Düzce Belediye Lider Yardımcısı Hasan Günden de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hasebiyle bir açıklama yaparak, "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği dünyada tek ve kozmik bir bayram. Bugünün çocukları natürel yarının tabipleri, mühendisleri, mimarları, milletvekilleri, belediye liderleri olacak. Yani bizim umudumuz, geleceğimizdir çocuklarımız. Ben de belediyemiz ismine tüm dünya çocuklarının bayramını tebrik ediyorum. Bugün konuğumuz ve belediye liderimiz Alper Bey’e de koltuğu emanet ettik" dedi.

Başkan istedi anında yapıldı
Destek Hizmetler Müdürlüğü takımları Alper Başkan’ın talep ettiği seksek oyunu çizgilerini birebir gün içinde Millet Bahçesi’ne çizdi. Çizgileri gören küçük büyük herkes oyunu oynayarak gönüllerince eğlendi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.