Reklam
Reklam
Yeliz Karaoğlu Avatarı
Yeliz Karaoğlu tarafından
16 Ağustos, 2024 09:49 tarihinde yayınlandı
0

Emeklilerin başvurusu kısa sürede karara bağlanacak

2024 yılının  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Emekliler Yılı” ilan edilmesine yönelik yapılan faaliyetler kapsamında, Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Yıldırım ve Karabük Ticaret İl Müdürü Feridun Karataş arasında emeklilerin haklarını korumaya yönelik Kurumlar arası iletişim ve işbirliği kapsamında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan görüşmede, Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli aylığı alan Emeklilerin Tüketici Hakem Heyeti’ne yapacakları başvurularda işlemlerinin çok kısa bir sürede görüşülüp karara bağlanması ve bu kapsamda hızlı ve etkin bir şekilde sonuç alınmasına yönelik mutabakata varıldı.

Ticaret İl Müdürü Karataş, “Karabük’te yaşayan emeklilerin karşılaştıkları tüketici sorunlarına yönelik “Tüketici Hakem Heyeti’ne” yapılan başvurular hızlıca değerlendirilip çözüme kavuşturulacaktır.Bu durumda, emeklilerin mağduriyetlerini gidermeyi ve haklarının iadesine yönelik daha etkin bir şekilde, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sonuç alınmaya devam edilecektir ” dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü  İsmail Yıldırım, emeklilerimizin yaşam kalitesini artırmak adına 2024 Emekliler Yılı Projesi kapsamında yapılan işbirliği ve hassasiyetinden dolayı Ticaret İl Müdürü Karataş’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.