Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
28 Mart, 2021 21:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Eskipazar Belediye Başkan Yardımcısı Civa İstifa Etti

Eskipazar Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Civa görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifa haberini sosyal medya hesabından paylaşan Civa, “Elimden geleni yapmaya çalıştım. Buraya kadarmış” dedi. 2019 seçimlerinde MHP adayı Hüseyin Dönmez ile birlikte seçimlere katılan ve yeni dönemde Başkan Dönmez’in yardımcılığını üstlenen Civa istifa duyurusunda, “Bugün itibari ile Belediye Başkan Yardımcılığından istifa etmiş bulunmaktayım. Başkan yardımcılığının hiç bir yetkisi tarafıma verilmediği halde elimden geleni yapmaya çalıştım. Fakat bu memleket daha güzel yönetilmeyi hak ediyor Biz ekip olarak bunu başaramadık. Ben şahsım adına ESKİPAZAR halkından özür diliyorum. İnşallah benim bu istifam bir yerlere ses olur. Bundan sonra olsun memleketimize hizmet yapılır. İstemeyerek de olsa kalbini kırdığım vatandaşımız veya Belediye personelimiz varsa da haklarını helal etsinler. Saygı ve sevgilerimle ALLAH’a emanet olun” ifadelerine yer verdi.  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2025 01:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Sahte polis vurgununda 5 tutuklama

Kendisini polis olarak tanıtan çeteye yönelik İstanbul ve Yalova’da yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 6 bireyden 5’i tutuklandı.
Bartın’da yaşayan A.S. isimli şahıs, kendisini polis olarak tanıtan şahısların kendisini 3 milyon TL meblağında dolandırdığı tarafındaki şikayetin ardından Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Dolandırıcılık Ofisi polisleri İstanbul ve Yalova’daki 9 adresi iş vakitli operasyon düzenlemiş ve operasyonlarda K.O, A.G, A.S, H.Y, M.S, M.Ç.B gözaltına alınmıştı. Bartın’a getirilen zanlılar, emniyetteki süreçler ve hastanedeki sıhhat raporundan sonra ise Bartın Adliyesi’ne götürülmüştü. Zanlılar savcılık tabirinin akabinde tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk idildi. Şahıslardan A.S.,K.O., A.G.,H.Y. ve M.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gözaltındaki M.B ise isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.
Nitelikli dolandırıcılık cürmü nedeniyle gerçekleştirilen operasyon öncesinde ise dolandırıcılık ofisi takımlarının sante polislerin her adımını takip ettiği öğrenildi. Kuşkulu şahısların banka hesap hareketlerini inceleyerek tahlil eden polisler toplamda 500 saatlik güvenlik kamera kayıtlarını izleyerek, inceledi. Şüphelilerinden M.S’nin İstanbul’dan Bartın vilayet merkezine 4 araç değiştirerek geldiği, şahsın tanınmamak emeli ile farklı bölgelerde 3 defa kıyafet değişikliği yaptığını belirlendi.
Şüphelilerden M.S’nin mağdur A.S’ye ilişkin paradan 1 buçuk milyon TL’lik kısmını elden teslim aldığı anlara ilişkin güvenlik kamera imgelerine de ulaşan gruplar, konutlarda yapılan aramalarda da nitelikli dolandırıcılık olayında kullanıldığı bedellendirilen çeşitli banka kartları ve çok sayıda dijital gereç ele geçirmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.