Eskipazar Kaymakamı Konak’tan Yurt Ziyareti

Eskipazar Kaymakamı Konak’tan Yurt Ziyareti

Yayın: 05.01.2018 22:35
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Kaymakamı Hüseyin Remzi Konak; Jandarma Komutanı Aydın Aydın, Emniyet Amiri Kom. Yrd. Sayın Erdoğan Gebeş, Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Dağcıoğlu, Şube Müdürleri Hasan Yavuz ve Sayın Hidayet Demirdelen ile birlikte İlçe Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan ortaöğretim öğrenci yurdunu ziyaret etti.

Öğrenci yurdunda akşam yemeğine katılan Kaymakam Hüseyin Remzi Konak Yemeğin ardından yurdu gezerek, plastik doğramalarla kapatılan lavabolarda, yatakhanelerde ve yurdun genel temizliğinde incelemelerde bulundu ve daha sonra da Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Osman Saraçoğlu’ ndan bilgi aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET, konuk olduğu Trabzonspor'u 2-0 yendi.

Başkent temsilcisi, Kadir Özcan Tesisleri'nde oynanan müsabakanın ilk yarısını 20. dakikada penaltıdan Armisa Kuc ve 45+2. dakikada Sladana Bulatovic'in ayağından gelen gollerle 2-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci devresinde gol sesi çıkmayınca ABB FOMGET, sezonun son karşılaşmasından 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla bordo-mavililer, sezonu 33 puanla 11. sırada tamamlarken, ABB FOMGET ise şampiyon olan Galatasaray Petrol Ofisi'nin (71) ardından 69 puanla ligi 2. sırada bitirdi.