Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2025 10:02 tarihinde yayınlandı
0

Gerçek güvenlik kamerası görüntülerini izleyince ortaya çıktı

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir sitenin otoparkında park halindeki SUV aracın altına giren kediyi kovalayan 3 köpek, aracın plakasını ve çamurluk davlumbazını sökerek maddi hasara yol açtı. O anlar otoparkın güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye nazaran, Soğuksu Mahallesi’nde bir sitenin kapalı otoparkında evvelki gece saat 03.30 sıralarında bir kediyi kovalayan 3 köpek, kedinin park halindeki Toyota Corolla Cross marka SUV aracın altına saklanması üzerine bir mühlet kedinin çıkmasını bekledi. Kedinin aracın altından çıkmaması üzerine kedinin saklandığı yere ulaşamayan 3 köpek, çeneleri ile aracın plakasını bulunduğu yerden söktü. Akabinde köpekler, kedinin bulunduğu yere ulaşmak için aracın sol ön lastiğinin çamurluk davlumbazını dişleri ile çekerek bulunduğu yerden çıkardı. Köpekler, kediye ulaşamayınca bir müddet sonra otoparktan ayrıldı.Sabah işe gitmek üzere aracının yanına gelen B.K., gördüğü görüntü karşısında büyük şok yaşdı. Vatandaş, gerçeği güvenlik kamerası imgelerini izleyince öğrendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin