Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
10 Ağustos, 2023 23:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-

GÜNCELLEME – Bolu’da telefonla dolandırıcılık yapan 3 kuşkulu tutuklandı

BOLU (AA) - Bolu'da telefonla dolandırıcılık yaptıkları argümanıyla gözaltına alınan 3 yabancı asıllı kuşkulu tutuklandı.

Telefonla aradıkları yabancı asıllı aileye kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler, "Türkiye'ye kaçak yollarla döviz ve altın soktuğunuz tespit edildi." diyerek para ve altınların emniyete teslim edilmesi gerektiğini söyledi.

Telefonda kendilerine verilen talimatları uygulayan aile, yaklaşık 450 bin lira bedelindeki döviz ve altını dolandırıcılara teslim etti.

Bir müddet sonra dolandırıldıklarını anlayan yabancı asıllı aile, polisten yardım istedi.

İhbarı kıymetlendiren Bolu Vilayet Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Ofis Amirliği grupları, şüphelilerin Ankara'ya gittiğini belirledi.

Teknik ve fiziki takip sonucu, yabancı asıllı Salahaddin A, Mustafa H. ve Salih Muhammed A. içinde bulundukları takside yakalandı.

Bolu'ya getirilen 3 kuşkulu, emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgularının akabinde nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 00:42 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da koca dehşeti: Uzaklaştırma kararı bulunan eşini sokak ortasında öldürdü

Samsun’da bir kişi, uzaklaştırma kararı bulunan boşanma basamağındaki 3 çocuk annesi karısını sokak ortasında kurşun yağdırarak öldürdü.
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Ok Sokak üzerinde saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Emrah Akpınar (38) boşanma etabında olduğu, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 3 çocuk annesi eşi Emine Akpınar’a (36) sokak ortasında tabancayla kurşun yağdırarak başından vurdu. Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine giden polis ve sıhhat grupları Emine Akpınar’ın sokak ortasında hayatını kaybettiğini tespit etti. Emine Akpınar’ın yakınları olay yerine gelerek acı haberi alınca hudut krizi geçirdiler. Baygınlık geçirenler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emine Akpınar’ın cansız vücudu otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Küme Başkanlığına gönderildi. Polis olaydan sonra kaçan Emrah Alpınar’ı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.