Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 09:42 tarihinde yayınlandı
0

Gürcistan’a kaçmak isteyen firari şahıs sınırda yakalandı

Artvin’de hakkında çeşitli cürümlerden araması bulunan bir şahıs, yasa dışı yollardan Gürcistan’a kaçmak isterken hudut çizgisinde yakalandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Artvin Vilayet Jandarma Komutanlığı ve Artvin İl Emniyet Müdürlüğü gruplarınca yürütülen ortak çalışmalar sonucunda, hakkında toplam 6 başka hatadan yargılaması devam eden bir şahsın Gürcistan’a kaçma hazırlığında olduğu istikametinde istihbari bilgi elde edildi. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu şahsın, Borçka ilçesine bağlı Muratlı köyü kırsalında bulunduğu tespit edildi.

26 Temmuz 2025 tarihinde gece saat 02.00 sıralarında, Muratlı Hudut Ekip Komutanlığı ile koordineli olarak gerçekleştirilen operasyon sonucu, şahıs hudut sınırında saklandığı toprakta yakalanarak gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin