blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Temmuz, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı

Güreşçinin dirseği kırıldı

Bolu’da klasik olarak düzenlenen Hacet Bayramı etkinliklerinde yapılan karakucak güreşlerinde bir güreşçinin yere serilmesiyle dirseğinin kırılması bir oldu. O anlar saniye saniye görüntülendi.
Her yıl büyük bir iştirakle düzenlenen Hacet Bayramı aktiflikleri kapsamında Samat köyünde bu yıl da karakucak güreşleri yapıldı. Güreşlerde köy halkından Mustafa Varol ile Azerbaycanlı öğrenci bir güreşçi karşı karşıya geldi. Uğraş sırasında rakibinin sert bir atılımıyla tabana düşen Varol’un dirseğinde kırık oluştu. Acı içinde yerde kıvranan Varol’a birinci müdahaleyi etraftakiler yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları, yaralı güreşçiyi Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Temmuz, 2025 13:44 tarihinde yayınlandı

UNESCO kentinde hafta sonu hareketliliği yaşanıyor

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde hafta sonunda ziyaretçi hareketliliği yaşanıyor.

Tarihi konakları, dar sokakları ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Safranbolu’da, hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen çok sayıda ziyaretçi, kente gelerek yoğunluk oluşturdu. Özellikle Tarihi Çarşı bölgesinde yaşanan kalabalık, esnafın da yüzünü güldürdü.

Tarihi evler, Hıdırlık Tepesi, Kristal Teras, Tokatlı Kanyonu ve Yörük Köyü gibi turistik alanlarda yoğunluk gözlemlenirken, birçok ziyaretçi Safranbolu’nun yöresel lezzetlerini tatmayı da ihmal etmedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.