Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
04 Ekim, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0

Havza’da zabıta pazarda kontrol yaptı

SAMSUN (AA) – Havza Belediyesi zabıta takımları ilçede salı günleri kurulan pazar yerinde besin satıcılarına yönelik kontrol yaptı.

Vatandaşlardan gelen ihbarı da pahalandıran zabıta grubu, kuru bakliyat satışı yapan D.B'nin tezgahında yaptığı kontrolde, iki farklı çuvaldaki kuru fasulye içinde ne olduğu belirlenemeyen beyaz toz ile bez kesimi buldu.

İnsan sıhhatine ziyanlı olduğu münasebeti ile zabıta takımları tarafından her iki çuvaldaki yaklaşık 40 kilogram kuru fasulyeye imha edilmek üzere el konuldu.

Ayrıca yapılan incelemede satıcının kullandığı terazinin mühürsüz olduğu tespit edilerek teraziye de el konularak satıcıya Kabahatler Kanunu'nun ilgili unsuru yeterince para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.