“Hedef Sıfır Risk”

“Hedef Sıfır Risk”

Yayın: 10.09.2021 20:43
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)

Okul Servis Araçları Şoförleri ve Rehber Personeline Eğitim Verildi.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte öğrencilerin servis araçlarında huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını, ebeveynlerin çocukları için bir endişe duymaksızın okula göndermelerini ve aynı şekilde evlerine dönüşlerini sağlamak ve daha güvenli okul yolunu oluşturmak amacıyla, okul servis araçları şoförleri ve rehber personeline yönelik bilgilendirme eğitimi Karabük Polisevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Ayhan Özeken’inde katıldığı eğitim programında olası senaryolar üzerinden önleyici tedbirler ele alındı ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından trafik güvenliğini artırıcı tedbirlerin alınması ve bunların sürdürülebilmesi, okul servis araçları ile ilgili taşımalı servis araçlarının karıştığı kazaları sıfırlamak hedefi ile okul servis araçları şoförleri ve rehber personeline eğitim verildi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te düğünde tüfekle havaya ateş açan damat hakkında işlem başlatıldı

Yayın: 03.05.2024 14:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düğünde tüfekle havaya ateş açan damat hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, bazı yazılı ve görsel medya ile sosyal medya hesaplarında yer alan “düğünde damadın havaya ateş açtığı” haber ve paylaşımlarla ilgili İl Jandarma Komutanlığı tarafından çalışma başlatıldı.

Yayınlanan görüntüler üzerinde araştırma yapan ekipler, olayı gerçekleştiren kişinin, Cumayanı köyünde kendi düğününde havaya ateş açan damat B.T. olduğunu tespit etti.

B.T. hakkında “genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak” suçundan adli ve idari işlem başlatıldı.