Her Telden (10.Mart.2015)

Her Telden (10.Mart.2015)

Yayın: 10.03.2015 09:59
Paylaş:
A+ A-

YEREL MAHKEME,YARGITAY 11.HUKUK DAİRESİ’NİN “ALDIĞI KARARA UYDU..” VE KARDEMİR GENEL KURULU..
KARDEMİR’İN 12.08,2011 tarihli OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU’NA itiraz edilmiş ve bunun için Mahkeme de dava açılmış,YEREL MAHKEME açılan bu davayı reddetmişti.
YEREL MAHKEMENİN reddettiği bu dava,şikayetçiler tarafından,YARGITAY 11.HUKUK DAİRESİ nezdinde itiraz etmişlerdi ve İlgili YARGITAY 11.HUKUK DAİRESİ 05.05.2014 tarihli kararı ile YEREL MAHKEME kararını ONAMIŞTI.
Daha sonra şikayetçiler,YARGITAY 11.HUKUK MAHKEMESİ’NİN bu onama kararına karşı,DÜZELTME TALEBİNDE bulunmuşlardı ve YARGITAY 11.HUKUK DAİRESİ DE, bu kez, 05.05.2014 tarihili kendi ONAMA KARARINI bozmuştu.
Bu defa DAVACI LEHİNE BOZULAN karar YEREL MAHKEMEYE intikal ettirildi ve YEREL MAHKEME ,YARGITAY 11.HUKUK DAİRESİ’NİN davacı lehine bozma kararına uydu.
BÖYLE BİR HUKUK SÜRECİ YAŞANDI/YAŞANIYOR..
Peki şimdi ne olacak,eğer KARDEMİR’İN 12.08.2011 Tarihli OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU iptal edilirse,bundan sonra yapılmış Genel Kurullar için belirli gelişmeler yaşanır mı..?
KARDEMİR şimdi YARGITAY 11.HUKUK DAİRESİ’NİN kararına ve YEREL MAHKEME’NİN buna uymasına itiraz edecek ve galiba olay YARGITAY GENEL KURULU’NA gidecek.
YARGITAY 11.HUKUK DAİRESİ’NİN çelişen iki kararı var.
YARGITAY GENEL KURULU ne kararı verecek bakalım.

MÜSİAD KARABÜK ŞUBESİ İLK GENEL KURUL TOPLANTISINI YAPTI VE SAYIN AHMET NUR BAŞKANLIĞI’NDA KURUL..
MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI Derneği Karabük Şubesi kuruluşundan bu yana İLK GENEL KURUL Toplantısını geçtiğimiz cumartesi günü ÇEVRİKKÖPRÜ Tesislerinde yaptı.
Kastamonu ve Karadeniz Ereğli Şube Başkan ve Yöneticileri’nin de katıldıkları MÜSİAD Toplantısına AK Parti Karabük Milletvekili Sayın OSMAN KAHVECİ’DE katılarak kısa bir selamlama konuşmasında bulundu.
Şube Başkanı Sayın AHMET NUR’UN açılış konuşması ile başlayan Genel Kurulu Yönetmek üzere Sayın SUAT AKSU Başkanlığı’nda bir Divan Heyeti oluşturuldu.
Tek liste ile yapılan seçim sonucu Yönetim Kurulu Üyeliklerine Sayın AHMET NUR,Sayın REMZİ ÖZÇELİK,Sayın CENGİZ ÜNAL,Sayın VEDAT NAMAL,Sayın AHMET ŞAHİN,Sayın HASAN ERDEMOĞLU,Sayın SEBATİ KESKİN,Sayın SUAT AKSU,Sayın İSA AKGÜN ve Sayın AYHAN DURU getirildiler.
Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Sayın İSMAİL SÜRMEN,Sayın ADEM KARATAŞ ve Sayın ALİ KAYA oy birliği ile seçildiler,bu Kurullar kendi aralarında toplanarak görev bölümü yapacaklar.
AK Parti Milletvekili Sayın OSMAN KAHVECİ,MÜSİAD Genel Kurulunda yaptığı konuşma ile özellikle AK Parti döneminde yapılan bir dizi yatırımla Karabük’ün önünün açıldığına dikkat çekti.
MÜSİAD YÖNETİMİ HAFTA İÇİNDE GÖREV BÖLÜMÜ YAPACAK..
Geniş katılımlı bir Genel Kurul yaptı MÜSİAD..

AK PARTİ “SON VE KARAR VERİCİ KURULU’NA GİDECEK 5 İSİM KİMLER OLUR..?” VE KARAR VERİCİ KURULA 3 İSİM..
AK Parti içinde Temayül Yoklamasından,Kamuoyu Anketlerinden ve yapılacak olan Mülakat Sınavından geçerek “SON ve KARAR VERİCİ KURULA GİDECEK 5 İSİM KİMLER OLUR..” sorusu usul/usul gündeme geliyor.
Bilindiği gibi SON ve KARAR VERİCİ Kurula,O İLDEN ÇIKACAK Milletvekili Sayısı,çarpı 2 ve artı 1 isim gidiyor,anlayacağınız Karabük özelinden 5 isim SON KURULA gidecekler.
Ayrıca mevcut Milletvekilleri,eski Milletvekilleri,İl Başkanları,alt kademede ki sınav türü elemelerden geçmeden,DİREKT OLARAK SON Kurula gidiyorlar.
Karabük’te Sayın OSMAN KAHVECİ,Sayın CUMHUR ÜNAL ve Sayın ÖMER AYAR,temayül,anket,mülakat gibi kademelerden geçmeden direkt olarak SEÇİCİ KURULA gidecekler anlayacağınız.
AK Parti Karabük Milletvekili Listesi nasıl olabilir..
Sayın OSMAN KAHVECİ’NİN durumuna hemen herkes garanti gözü ile bakıyor,ikinci sırada Sayın SEDAT NAMAL sürekli “BEN İKİNCİ SIRAYA TALİBİM..” mesajını veriyordu,Sayın NAMAL MI olur,Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL MI olur,Sayın ÖMER AYAR MI olur,Sayın SERDAR AKÇA MI,Sayın İLKER FATİH KORKUT MU olur,Sayın MUZAFFER ATILKAN MI olur,yoksa diğer isimlerden birisi mi olur..?
7 NİSAN GEÇİCİ LİSTELERİN VERİLMESİ TARİHİ..
SİYASİ HARTİLERDE heyecan gittikçe yükseliyor..

SERBEST BÖLGE-ENDÜSTRİ BÖLGESİ OLARAK YOLA ÇIKTIK,GALİBA,İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ OLACAK…
Dönemin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın SEDAT NAMAL,ak Parti Karabük İL Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR geçtiğimiz aylar içinde gündeme bir heyecan,bir derinlik katan YATIRIM GETİRDİLER..
Eskipazar,İsmetpaşa Bölgesi’ne ENDÜSTRİ BÖLGESİ kurulsun,SERBEST BÖLGE kurulsun diye yola çıktılar ve hazırlanan planlar,projeler dosyalar halinde ilgili Bakanlara iletildi,anlatıldı.
Olayın tam bu noktasında AK Parti Karabük Milletvekili ve Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN konuya büyük destek verdi,Sayın OSMAN KAHVECİ büyük destek verdi.
İlgili Bakan ile görüşmeler yapıldı.AK Parti İl Kongresi öncesinde ve sonrasında uzun görüşmeler yapıldı ve İlgili Bakan “BEYLER ENDÜSTRİ BÖLGESİ’NDE YATIRIMCIYA YER TAHSİSİ YAPILAMIYOR.O NEDENLE YATIRIMCI ÇIKMAZ.BURAYI İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YAPALIM..” önerisini getirdi.
Şimdi Oraya İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ kurulacak ve eğer MAKİNE SANAYİ noktasında yatırım yapmak isteyenler olur ve yer isterlerse AYRICA YER İLE BİRLİKTE ÇOK ÖNEMLİ TEŞVİKLER VERİLECEK..
MÜSİAD GENEL KURULUNDA Sayın OSMAN KAHVECİ bunları anlattı ve bilgiler verdi MAKİNE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ olursa çok büyük teşvikler geliyor.
HERKESİN HABERİ OLSUN İSTEDİK..

SAFRANBOLU’DA YAPILACAK İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONGRESİ..” SAYIN CUMHURBAŞKANI VE YANAN ÇÖPLÜK OLAYI…
25/25 Mart tarihleri arasında “İKLİM DEĞİŞİKLİKLERİ KONGRESİ..” yapılacak ve SAFRANBOLU bu etkinliğin EV SAHİBİ olarak belirlendi..
MUHTEMELDİR Kİ Sayın CUMHURBAŞKANIMIZDA KATILACAK..
“İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONGRESİ’NİN..” bir ve en önemli ayağında ÇEVRE OLAYI yatıyor ve AVRUPA ÇEVRE BİRLİĞİ bu konuların düzenleyicisi/takipçisi
ŞİMDİ “YANAN ÇÖPLÜK..” dikkatlerini çeker mi dersiniz..?
KARÇEV tarafından YILLARDIR,yapılıp BECERİLEMEYEN bir tesis konumunda ki KATI ATIK BERTARAF Tesisi KONGRENİN katılımcılarının dikkatini çeker mi..?
ASİT KÖYÜ Sakinlerinin tepesine dökülen çöpler gündemlerine gelir mi,özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN gelirlerse,BU ÇİRKİNLİKLER GÖZÜNDEN KESİNLİKLE KAÇMAYACAKTIR..
KATI ATIK BERTARAF TESİSİ NE OLDU..?
Yeni MAZERET ÜRETİMLERİ VAR MI acaba..?
Yoksa,eski MAZERET REPERTUARLARINA devam mı ediliyor..?

AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR “TEMAYÜL YOKLAMASI VE ADAY/ADAYLARINA EŞİT MESAFE..” İŞİ..
AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR dün Temayül Yoklaması ve Parti içinde Milletvekili Aday/Adaylarına karşı EŞİT MESAFE noktasında Basına bilgi verdi.
Tüm Milletvekili Aday/Adaylarına karşı EŞİT MESAFEDE olduklarına dikkat çekti ve TEMAYÜL YOKLAMASINA ilişkin çıkan söylentileri şiddetle reddetti.
“ÖNCE BENİM HABERİM OLURDU..” dedi.
Eğer sonuçlar hakkında Parti Kamuoyu’na bilgi verecekse “KARABÜK NOKTASINDA..” önce benim haberim olurdu şeklinde açıklamalar yaptı Sayın TİMURÇİN SAYLAR.
Sayın SAYLAR kesin ve katı tarafsızlık olayına yürekten inanıyor ve özellikle TEMAYÜL YOKLAMASI sırasında,kimsenin/kimseyi etkilememesi kimlere uyarıda bulundu,adeta azarladı..
AK Parti hırsı,aklının ötesine geçmiş bazı insanların UÇUK/KAÇIK söylemlerine kurban edilemeyecek kadar ilkeli bir Siyasi Organizasyon ve Sayın SAYLAR buna özellikle dikkat eder,özellikle titiz davranır.
HERKESİN BU İLKELERE RİAYET ETMESİ İÇİN ÇABA HARCAR.
Her ne hal ise artık.
Sayın TİMURÇİN SAYLAR dün basını bilgilendirdi..
7 NİSAN TARİHİNE KADAR BU SÖYLENTİLER ÇIKAR DAHA..
GEÇİCİ LİSTE İLE BİRLİKTE SÖYLENTİLERDE SONA ERER..

MHP MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARININ BAŞVURULARI PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR VE MHP’NİN TEK ŞANSI..
MHP Milletvekili Aday/Adayları Perşembe gününden itibaren GENEL MERKEZE başvurmaya başlayacaklar,bir hafta içinde başvurular alınıp,süreç tamamlanacak.
DAHA SONRA DEĞERLENDİRMELER BAŞLAYACAK.
Genel Merkez başvuru yapan Aday/Adaylarını değerlendirmeye alacak ve Kamuoyu anketleri ile MHP Teşkilatlarının görüşleri alınarak süreç tamamlanacak,MHP ADAYLARI belirlenecek.
Birkaç gündür,özellikle Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Sayın CELAL BULUT ismi üzerinde yazılarımız çıkıyor,iddialı bir tezimiz var,bunu MHP içinde ki geniş düşünen,detaylı analiz yapma yeteneği olan insanlarda kabul ediyorlar.
“MHP EĞER KARABÜK’TE BİR OY FAZLA ALACAKSA,BU Sayın CELAL BULUT’UN ADAY YAPILMASI İLE ALINIR..” bunu kabul etmek gerek.
Ancak,Sayın CELAL BULUT hemen hergün içimizde,aramızda olduğu için,sürekli Karabük insanı ile birlikte,Karabük emeklisi ile birlikte olduğu için “İNSANLAR MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI SANKİ YADIRGIYORLAR GİBİ HAVA ESİYOR..” ne yazık ki esiyor/estiriliyor.
Adettendir “İÇİMİZDEN BİRİSİ OLSUN..” denir,içimizden birisinin adaylığına “OLUR MU CANIM..” gibi yaklaşım gösterilir,bakın net söylüyoruz MHP diğer adaylarla alacağı oydan bir,bin,onbin fazlasını Sayın CELAL BULUT ile alabilir..
Her neyse artık..
MHP İçinde Aday/Adaylığı başvurusu Perşembe günü başlıyor..

CHP ADAY/ADAYLARI 29 MART “ÖNSEÇİMİ İÇİN..”HENÜZ SAHAYA İNMEDİLER,İLÇELER ADAY/ADAYLARINI BEKLİYOR
CHP Karabük Milletvekili Aday/Adayları 29 Mart ÖNSEÇİMİ İÇİN henüz sahaya inmediler ve görebildiğimiz kadarı ile İLÇELER ADAY /ADAYLARINI bekliyorlar.
CHP Milletvekili Aday/Adayları Sayın MUSTAFA AKAY,Sayın CEVDET AKAY ve Sayın FİKRET GÖKÇE,2300 civarında ki CHP Üyesinden oy isteyecekler.
Yalnızca Sayın MUSTAFA AKAY bulduğu her fırsatta Karabük’e ve Safranbolu’ya gelerek CHP’LİLER ile sohbet ediyor ve geçtiğimiz cumartesi günü CHP İl Başkan Adaylığı yarışına katılmış,CHP’Lİ bir Ailenin çocuğu Sayın AHMET ÜNSAL’IN annesinin cenaze namazında gördük Sayın MUSTAFA AKAY’I.
Kendisine hayli büyük ilgi vardı.
CHP’LİLER ETRAFINI ÇEVİRMİŞ SOHBET EDİYORLARDI..
Öyle sanıyoruz ki,CHP Milletvekili Aday/Adayları bu hafta içinde çalışmalarına hız katarlar,bu çalışmaları KENDİ TANITIMLARI kadar CHP açısından da çok önemli elbet.
Karabük’te her yer AK Parti Aday/Adaylarının parselinde adeta.
CHP ve MHP ne yazık ki ortalıkta bile görünmüyorlar..!!
Haydi MHP’DE süreç henüz başlamadı diyelim..
CHP’LİLERDE ORTALIKTA GÖRÜNMÜYORLAR..

KARABÜK’TE “YÜZLERCE-BİNLERCE TAPU TAHSİS BELGESİ ALAN İNSAN VAR..” VE İPAL EDİLECEĞİ SÖYLENTİLERİ…
Karabük’te 2981 Sayılı Gecekondu Yasası ile YÜZLERCE/BİNLERCE TAPU TAHSİS BELGESİ almış insan var ve Tapu Tahsis Belgeleri İPTAL EDİLİYOR şeklendi çıkan haberler bu insanları tedirgin ediyor.
ANAP İKTİDARI DÖNEMİNDE VERİLMİŞTİ..
Aradan 30-35 yıl geçti ve Tapu Tahsis Belgeleri alanlar ÜZERİNDE BULUNDUKLARI ARAZİLERİN kendilerine ait olduğu izlenimi ile hareket ediyorlardı.
Son çıkan haberler ciddi tedirginlik yarattı.
Olayın HUKUKSAL AYAĞI DA VAR sanıyoruz.
Tapu Tahsis Belgesi alabilmek için,insanlar çok ciddi maddi sıkıntıları göğüslemek zorunda kaldılar ve eğer bu insanlara şimdi TAPU TAHSİSLERİNİZ İPTAL EDİLECEK denecekse,hiç hoş olmaz..
TAPU TAHSİS BELGESİ sahipleri haklarını kovalasınlar..
O zamanlar ciddi paralar ödemişlerdi,belge almak için..
Şimdi BU BELGELER İPTAL denilebilir mi..?
İLGİLİLER OLAYI İZLESİNLER..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Senegal’li Ousmane Fall Karabük Amatörün gol kralı oldu

Yayın: 10.05.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük Amatör Ligi takımlarımızdan ASD Eflanispor’un Senegal’li yıldız oyuncusu Ousmane Fall, 2023-2024 Sezonunda Karabük Amatör Liginde oynadığı 15 maçta 45 gol atarak gol kralı oldu.

1999 doğumlu Senagel’li forvet oyuncusu Ousmane Fall geçen sezonda Bolu amatör ligi takımlarından Geredesporda  oynadığı 21 maçta 42 gol atarak dikkatleri  üzerine çekmişti. İki sezonda çıktığı 36 maçta 87 gol atarak  oynadığı iki takımı da şampiyon yapmayı başardı.  ASD Eflanispor kulüp Başkanı İrfan Topçu ve Yönetim Kurulu çok büyük uğraşları sonucunda  Geredespordan sezon başında  kadrosuna kattığı genç oyuncu başkanı ve yönetimi üzmeyerek attığı  gollerle kendine güvenenlerin güveni boşa çıkarmadı.

Gol kralı Ousmane Fall (Lefa), ASD Eflanispor ile Safranboluspor takımları arasında oynanacak olan  Bölgesel Amatör Ligi Play Out maçında oynayabilecek ve mavi yeşilli ekibin en büyük silahı olacak.

Senagelli yıldız Türkiye’de filiz lisansını amatör takımlarımızdan Kapullu Futbol kulübünde çıkarmış ardından Bolu Amatör Takımlarından Geredespora tarnfer olmuştur. Bu sezon başın dada ASD Eflanispor’a transfer olmuştu.