İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.04.2023 14:41
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valiliği tarafından İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, istihdamı geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif iş gücü programlarının belirlenmesi amacıyla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü sekretaryasında düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2023 yılı 2. toplantısına Vali Vekili Muhittin Gürel’in başkanlık ettiği belirtildi.

Halk Günü Toplantısı’nın da yapıldığı aktarılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri devlet ile vatandaşımızın buluşma noktası olan Halk Günü Toplantısı Vali Vekili Muhittin Gürel başkanlığında gerçekleştirildi. Görüşmelere katılan vatandaşlarımızla tek tek görüşen Muhittin Gürel, kendisine iletilen sorun, şikayet ve taleplerin çözümü için gerekli incelemeler ile kanun ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli çalışmaların yapılması için ilgili kurum ve kuruluş müdürlerimize talimatlar verdi.” ifadesine yer verildi.(Sadık Arslan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kazdağlı Meydanı’nda Karma Resim Sergisi Sanatseverleri Bekliyor!

Yayın: 09.05.2024 16:42
Paylaş:
A+ A-

Ağaç Sergisi, Safranbolu Tarihi Çarşı’da Şefik Yılmaz Dizdar Sanat Evi Kazdağlı Meydanı’nda saat 18.00’de açılacak. Sergi, sanatseverler için kaçırılmayacak bir etkinlik olacak.

Karma Resim Sergisi, birbirinden yetenekli sanatçıların eserlerini bir araya getirerek sanatseverlere büyük bir keyif ve ilham sunacak. Burcu Sezer, Eyüp Günaydın, Fatma Avcı, İlknur Başat, Nergiz Çelikkaya, Nurcan Ağan, Sacide Çapraz, Sakine Kelleci, Sevgi Şahinder Çakır, Sevil Koca, Soner Alkan gibi isimlerin tabloları serginin göz alıcı ve etkileyici atmosferini oluşturacak.

Sanat dolu bir hafta sonu için Ağaç Sergisi‘ni şimdiden takvimlerinize kaydetmeyi unutmayın! (Esra Oğuzkağan Özkan)