İYİ Parti Başkan adayı Adatepe “ Karabük’ün çekişmelerle geçirecek vakti yok”

İYİ Parti Başkan adayı Adatepe “ Karabük’ün çekişmelerle geçirecek vakti yok”

Yayın: 15.03.2024 12:10
Paylaş:
A+ A-

İyi Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Abdullah Adatepe, diğer Karabük Belediye başkan adaylarının sadece polemikler ile ön plana çıkmasının üzüntü verdiğini dile getirdi. Karabük’ün çekişmeler ile geçirecek vakti olmadığını vurgulayan Adatepe, “Karabüklü hemşerilerimizin bizden beklediği kavga, boş lakırdı değil. Biz diğer adaylardan farklı olarak, siyasi mülahazalara girmeden, yürüttüğümüz faaliyetler ile ‘İYİ’ işler üretmek ve Karabük’e bir soluk getirmek için çabalıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Karabük’ün kaderini değiştireceğiz sözleriyle dikkati çeken Adatepe, “Karabük, güç zehirlenmesi yaşayan ve sorunlara akılcı çözümler üretemeyen belediyeciliğin esiri olmuş durumda. Ben bu topraklarda doğmuş, büyümüş hemşeriniz olarak bu şehrin kaderini hep birlikte değiştireceğimize inanıyorum.” dedi. Sözlerine diğer adayların ifadelerini eleştirerek devam eden Adatepe, “ Dönüp adaylara bakıyorsunuz biri; “Ben hükümet partisiyim, benim arkamda Cumhurbaşkanı var.” diyor, bir diğeri üç dönemdir başkanlık yapan aday; “Matematikle bağdaşmayan kamuoyunu yanıltıcı ve hatta alay edici projeler açıklıyor” diyor. Aynı kişi “Karabük’te her yer enkaz, biz bu enkazları temizleyeceğiz.” diyor. Öyle mecazi anlamda da değil, bildiğiniz yıkıntılardan, çöplerden bahsediyor. Açıkça soruyorum, bu şehri üç dönemdir sizler yönetiyorsunuz. En temel belediyecilik işi olan temizlik ve çevre düzenlemesi için neyi beklediniz? Bundan daha alay edici bir üslup olabilir mi? Tüm bu boş vermişliğe rağmen seçilebileceklerine inanıyorlar. İşte bu güç zehirlenmesidir! Sorumluluk bilinci yok. Fakat seçmen çantada keklik değildir. Size o gücü verdiği gibi almasını da bilecektir.” şeklinde konuştu.

Belediyeciliğin gönül işi olduğunu vurgulayan Adatepe, “Biz gönlümüzü ortaya koyduk.  Hemşerilerimize sözüm var; Karabük’ümüzü gerçek belediyecilik ile tanıştıracağız. Bu noktada işbirliği ve destek çok önemli. Biz, şehrimizin beklentilerine en iyi şekilde karşılık verecek olan donanımlı, yetkin kadroyla hazırız. Vatandaşımızın her türlü problemine çözüm üretmek boynumuzun borcudur. Sinesinden çıktığımız Karabük’ümüzün sesine, derdine hiçbir zaman yabancı kalmadık. Bundan sonra da kalmayacağız. Bize oy versin, vermesin tüm hemşerilerimin hukukunu hiçbir ayrım yapmadan koruyacağız, hiçbir dayatmaya boyun eğmeyeceğiz.”  ifadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Emine Erdoğan’dan Hıdrellez mesajı

Yayın: 06.05.2024 11:46
Paylaş:
A+ A-

Emine Erdoğan, Hıdırellez dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Toprağa bereket, tohuma bolluk getiren bahar; haneleri huzur, kalpleri şifa ile doldursun. Hıdırellez kutlu olsun!” ifadelerini kullandı. (AA)