İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Vural, Karabük’te Ziyaretlerde Bulundu

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Vural, Karabük’te Ziyaretlerde Bulundu

Yayın: 08.03.2024 10:56
Paylaş:
A+ A-

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Karabük‘te ziyaretlerde bulundu, proje tanıtım toplantısına katıldı.

İlk olarak Karabük İl Başkanlığı’nda partililerle buluşan Vural, burada yaptığı konuşmada, Karabük’te bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Karabük teşkilatının yoğun çalışma içinde olduğunu anlatan Vural, “İYİ Parti olarak hür ve müstakil siyaset anlayışıyla Karabük ve ilçelerinde güzide adaylarla hizmete talibiz. İnşallah bu seçim Karabük’te yenileşmeye, yeni şeyler yapmaya hevesli kadroların yönetime gelmesine vesile olur.” diye konuştu.

Daha sonra Kemal Güneş Caddesi’nde esnafı gezen Vural, İYİ Parti Karabük Belediye Başkan adayı Abdullah Adatepe’nin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki düğün salonunda düzenlenen proje tanıtım toplantısına da katıldı.

Burada konuşan Vural, Karabük’e daha hayırlı hizmetlerin gelmesi için Adatepe’ye destek istedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eskipazar’da Köylülere Traktörleri Teslim Edildi

Yayın: 06.05.2024 13:16
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğünde 2024 yılı ORKÖY Destekleri Üretim Mekanizasyonu Projeleri kapsamında, orman köylerinde ikamet eden 3 kişiye  traktörleri teslim edildi.

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programa Eskipazar  İlçe Kaymakamı  Fatih Gülnar, Eskipazar İşletme Müdürü G. Basri Altunay, işletme şefleri ve projenin uygulandığı orman köylüleri  katıldı.

Traktörlerin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Kaymakam Fatih  Gülnar, köylerin  refah düzeyini yükseltecek bu projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.  Kaymakam Gülnar; Devletin imkanları doğrultusunda her zaman orman köylülerinin yanında olacaklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü’nde 2024 yılı projeleri kapsamında 11 orman köyünde 5 adet traktör, 3 adet tambur, 4 ünite süt sığırcılığı, 3 adet 500 m2 sera-plastik ve 12 kişiye mikrokredi tahsisi yapılarak toplamda 27 orman köylüsüne kredi kullandırıldı.