blank
Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
08 Mart, 2024 10:48 tarihinde yayınlandı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Vergili mesajında; “Kadınlar, bizim kültürümüzde hem toplumun hem ailenin temelidir. Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın, toplumu dönüştüren ve istikamet verendir. Kadınlarımızın iyi şartlara kavuşması demek, toplumun çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşması anlamına gelmektedir. Şanlı tarihimize baktığımızda Türk kadını tarihimizin her devresinde eşsiz fedakârlık ve cefakârlık göstermiştir. Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında kadınlarımızın önemli bir yeri vardır. Yeri gelmiş cephede savaşmış, yeri gelmiş cephe gerisinde savaşa destek olmuşlardır. Unutulmamalıdır ki, İstiklal Savaşının Nene Hatun’u ve Halime Çavuş’u bizim kadınlarımızdır. Bizim inancımıza göre kadın kutsal bir varlıktır. Peygamber Efendimiz; “Cennet, anaların ayağının altındadır” buyurmuştur. Ayrıca Allah, kadına ayrı bir misyon da vermiştir, annelik. Kadınlar için önemli olan bu günün yılın 1 günüyle sınırlı kalmaması dileği ile yürekleri sevgi dolu, güçlü omuzlarında Türkiye’yi yükseltecek başta şehit ve gazi anneleri ve eşleri olmak üzere, ülkemizdeki bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, sağlıklı, huzurlu ve başarılı günler dilerim” dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2025 11:56 tarihinde yayınlandı

Karabük’te şimşekler görsel şölen oluşturdu

Karabük'te gece saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağmur öncesinde oluşan şimşekler kentin üzerinde adeta görsel şölen oluşturdu.

O anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla ve araç kameralarıyla görüntülendi.
Karabük'te dün gece saatlerinde gökyüzünü aydınlatan şimşekler geceyi gündüze çevirdi. Dakikalarca görsel şölen sunan şimşekler cep telefon kameralarıyla ve araç kameralarıyla kaydedildi.

blank

blank

Bizi sosyal medyadan takip edin