Karabük Belediyesinden Çevre Yolunda Refüj Temizliği

Karabük Belediyesinden Çevre Yolunda Refüj Temizliği

Yayın: 15.05.2018 23:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri tarafından Yeşil Mahalle çevre yolunda orta refüjleri temizleme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Havaların iyi gitmesini fırsat bilen Park ve Bahçeler ekipleri Yeşil Mahalle çevre yolundaki orta refüjde bulunan ve görüntü kirliliğine neden olan toprak ve ot temizleme çalışmalarının yanında orta refüj üzerinde bulunan ağaçların bakımlarını da yapıyor. Şehir merkezinde günlük temizlik ve şehir içi yol yıkama çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler diğer yandan da refüj temizliklerine devam ediyor.

Yorumlar

  1. kenan

    uzun zamandır beklenen haber yayınlanmıştır sayın seyirciler. belediyelerin bu muazzam refüj temizleme projeleri olmasaydı ve belediye işçileri üzerlerine vazife olmamasına rağmen refüjleri temizlemeselerdi, enflasyon tavan yapar, döviz 6-7 lira olur ve türkiye belki de küçülürdü. Allah muhafaza aman tahtaya vuralım helal olsun iyi temizliyorlar refüjleri devlet çalışıyor maşallah.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ceyhun Çelik Ritim Atölyesi: “Silahlarla Havaya Ateş Açmak Cehaletin ve Şiddetin Bir Göstergesidir”

Yayın: 03.05.2024 15:48
Paylaş:
A+ A-

Ceyhun Çelik Ritim Atölyesi müzisyenleri, düğünlerde silahlarla havaya ateş açılmasına ilişkin gazetemize açıklamada bulundu.

Gelin ve damadın silahlarla havaya ateş açtığı haberlerle ilgili olarak yapılan açıklamada, bu eylemin bir gelenek olmadığı, aksine cehaletin ve insan hayatının hiçe sayılmasının bir göstergesi olduğu vurgulandı.

Ritim Atölyesi Sahibi Ceyhun Çelik, düğünlerde silah kullanılmasına karşı olduklarını belirterek, silah kullanıldığı anda müziği bırakıp alandan ayrılacaklarını ifade etti. Çelik, düğünlerin mutluluk, müzik, dans ve oyunlarla güzelleşmesi gerektiğini, şiddet ve silahla ilişkilendirilmesinin ise kabul edilemez olduğunu söyledi.

Çelik, yıllardır yaşanan ölümler ve yaralanmaların bir ders olması gerektiğini belirterek, insanların bu gereksiz seremoniden vazgeçmeleri gerektiğini dile getirdi. Düğünlerin sevgi ve mutlulukla anılması gerektiğini vurgulayan Çelik, silahlarla havaya ateş açmanın aslında psikolojik rahatsızlıkların dışa vurumu olduğunu sözlerine ekledi. (Esra Oğuzkağan Özkan)