Karabük İdman Yurdu Polat Çetin ile anlaştı

Karabük İdman Yurdu Polat Çetin ile anlaştı

Yayın: 21.09.2023 14:16 |Güncelleme: 27.12.2023 16:37
Paylaş:
A+ A-

Karabük İdmanyurdu Spor Teknik Direktörü Zafer Ulusal’ın görevinden istifa etmesinden sonra teknik direktörlü görevine Polat Çetin’i getirdi. Yeni teknik direktör Polat Çetin ile bir yıllık sözleşme imzalayan Karabük İdmanyurduspor kulubünden, konu ile ilgili şu açıklama yapıldı.   “Karabük İdman Yurdu Futbol Takımımız Tecrübeli Teknik Direktör Polat Çetin ile Metin Türker Tesislerinde, Kulüp Başkan Yardımcımız Recep Aydın’ın yapmış olduğu görüşmeler sonucunda anlaşmaya vararak 1 Yıllık Sözleşme imzalamıştır. Tecrübeli Teknik Direktörün Yardımcılığını Abdi Aktaş, Ersin Büyüktepe ve Kaleci Antrenörü Coşkun Eroğlu yapacak” denildi (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ortahisar Belediyesi’nin çalışmaları sürüyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 11.05.2024 16:59
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ortahisar'ı daha cazip hale getirmek için başta yollar olmak üzere altyapı çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirtti.

Kaya, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü'nün şehirdeki altyapı sorunlarını çözmek için hazırladığı programı eksiksiz tamamlamak için büyük gayretle çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

Yeni bir turizm sezonunun başlangıcında olunduğuna işaret eden Kaya, “Bunun bilinciyle Ortahisar'ımızın nüfus yoğunluğunun çok olduğu mahallelerde ve turistlerin en çok ziyaret ettiği alanlarda altyapı ve yol sorunlarını büyük ölçüde tamamlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaya, bir yandan asfaltlama, bir yandan da betonlama çalışmalarıyla yol sorunlarını en asgari düzeye indirmenin gayretinde olduklarının altını çizerek, şunları kaydetti:

“Halkımıza taahhüt ettiğimiz sözler doğrultusunda Ortahisar'ımızı daha yaşanabilir ve daha cazip hale getirmek için belediyemizin bütün imkanlarını seferber etmiş durumdayız. Halkımızın belediyemizden memnuniyeti ve beklentileri her şeyin üstündedir. Yeni dönemde vatandaşların yaşam konforunu en üst seviyeye çıkarmak için kentimizdeki sivil toplum kuruluşları ve diğer kent paydaşlarımızla birlikte eşgüdüm halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”