Karabük'te Su Kaynaklarındaki Mikrokirleticiler Masada

Karabük Üniversitesi KAPGEM tarafından hazırlanan 20. politika raporu ile Türkiye'deki su kaynaklarında bulunan mikrokirleticilerin yönetimi ele alınıyor.

EÇEmine Çelik6 Kasım 2026, 09:401 dk okuma
Karabük'te Su Kaynaklarındaki Mikrokirleticiler Masada

Karabük Üniversitesi Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPGEM) tarafından hazırlanan 20. politika raporu, “Türkiye'de Su Kaynaklarındaki Mikrokirleticilerin Yönetimi” başlığıyla kamuoyuna tanıtılacak.

Karabük Üniversitesi Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPGEM) Çevre Politikaları Masası tarafından hazırlanan raporun tanıtım toplantısı, 6 Kasım Cuma günü (bugün) saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Karabük Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenecek toplantıda, Türkiye'deki su kaynaklarında bulunan mikrokirleticilerin yönetimine ilişkin değerlendirmeler ve politika önerileri kamuoyuyla paylaşılacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ın editörlüğünü üstlendiği rapor; Doç. Dr. Aysel Alkan Uçkun, Dr. Öğr. Üyesi Şeyma Akkurt, Doç. Dr. Miraç Uçkun, Prof. Dr. Özgür Özdemir ve Prof. Dr. Mehmet Çakmakcı tarafından hazırlandı.

KAPGEM'in 20. politika raporu olma özelliğini taşıyan çalışmanın, su kaynaklarının korunması, mikrokirleticilerin oluşturduğu risklerin değerlendirilmesi ve bu alanda izlenecek politikaların belirlenmesine katkı sunması hedefleniyor.

Tanıtım toplantısına ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşların katılımı bekleniyor.

İlgili Haberler

Tümü

Resmi İlanlar

Tüm İlanlar

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam