Reklam
Reklam
Halil Kızılyer Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
28 Temmuz, 2025 15:50 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Yangında Tek Yürek Oldu

Karabük’te altı gündür süren orman yangınına karşı verilen mücadele, adeta bir dayanışma destanına dönüştü. Yangının ilk anlarından itibaren Karabük Valisi başta olmak üzere milletvekilleri, belediye başkanları, kurum müdürleri, orman işçileri, gönüllüler ve vatandaşlar seferber oldu.

Sahada yangınla mücadele eden ekiplerin yanı sıra, bölge halkı da dualarla destek verdi. Vatandaşlar su, yiyecek ve ihtiyaç malzemeleriyle ekiplere yardım ederken, bazı gönüllüler de doğrudan söndürme çalışmalarına katıldı.

Karabük Valiliği koordinasyonunda yürütülen müdahale çalışmalarında hava araçları, itfaiye ekipleri, arazözler ve iş makineleri aralıksız çalışırken, orman işçileri zorlu arazi koşullarında büyük fedakârlık gösterdi. Yangının kontrol altına alınması için mücadele devam ederken, Karabük halkının gösterdiği birlik ve beraberlik örneği takdir topladı. Yetkililer, yangının en kısa sürede tamamen söndürüleceğini ve zarar gören alanların yeniden yeşertilmesi için çalışmaların başlatılacağını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:36 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da kaçak telefon operasyonu: 1 gözaltı

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından bir iş yerinde yapılan aramada 19 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde faaliyet gösteren bir iş yerinde arama yapıldı. Aramada 19 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin