Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
27 Eylül, 2025 14:17 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu İncelendi

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut ile birlikte Karabük Merkez 8 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret etti.

Ziyarette istasyon personeli ile bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Kara, yürütülen çalışmalar ve hizmet süreçleri hakkında bilgi aldı. Acil sağlık hizmetlerinin kesintisiz, hızlı ve etkin bir şekilde sunulmasının toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Kara, özveriyle görev yapan personellere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İstasyonun fiziki koşulları ve ihtiyaçları hakkında da değerlendirmelerde bulunan heyet, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Kara, vatandaşların sağlık hizmetlerine en kısa sürede ulaşabilmesi için acil sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi adına gereken desteğin verilmeye devam edileceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin