Karabük’te Antrenörler ile Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Karabük’te Antrenörler ile Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Yayın: 06.03.2024 11:02
Paylaş:
A+ A-

Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz, Antrenörler İle Değerlendirme Toplantısında bir araya geldi.

Yenişehir Konferans Salonunda, Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, şube müdürleri ve antrenörlerin katılımı ile spor dünyasına yönelik önemli stratejilerin belirlendiği ve ekip içi işbirliğinin güçlendirildiği etkili bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda konuşan İl Müdürü Coşkun Güven; “Sporun il genelinde daha etkin ve yaygın bir şekilde gelişmesini sağlamak adına önemli adımlar attık. Antrenörlerimizin deneyimlerinden yararlanarak, ortak bir hedef doğrultusunda birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda, Karabük’te spor alanındaki mevcut durumu değerlendirmek, başarıları öne çıkarmak ve geliştirme alanlarını belirlemek amacıyla detaylı bir değerlendirme yapıldı. Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz, sporcu yeteneklerini ortaya çıkarmak, genç yeteneklere destek sağlamak ve sporun yaygınlaştırılması için çalışmaların artırılması konusunda antrenörlerle fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda ayrıca, ildeki spor tesislerinin bakımı ve iyileştirilmesi, antrenör eğitim programları, genç sporcuların desteklenmesi ve spor etkinliklerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması konularda alınan kararlar ele alındı. İl Müdürü, katılımcılardan gelen öneri ve görüşleri dikkate alarak, ortak bir vizyon oluşturulmasına önem verdi.

Gerçekleştirilen bu toplantı, sporun il genelinde daha etkin bir şekilde yönetilmesine ve geliştirilmesine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bir kişinin parmağına sıkışan yüzük itfaiye ekiplerince çıkarıldı

Yayın: 09.05.2024 10:51
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te bir kişinin parmağına sıkışan yüzük itfaiye ekiplerince hastanede çıkarıldı.
Karabük’te yaşayan yabancı uyruklu Abdelaziz Ashraf S. (21), parmağında sıkışan yüzüğü kendi imkanlarıyla çıkaramayınca Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.
Çabalarına rağmen yüzüğü çıkaramayan sağlık personeli, itfaiyeden yardım istedi.
Hastaneye gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yüzük Abdelaziz Ashraf S’nin parmağından çıkarıldı.

Haber videosu için tıklayınız!