Karabük’te Trafik Kazası: 1 Yaralı

Karabük’te Trafik Kazası: 1 Yaralı

Yayın: 23.05.2024 10:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te makas yapan tır önünde seyreden araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç park halindeki diğer bir araca çarptı. Karabük Şehit Ateşe Reşat Bulvarı’nda M.E. idaresindeki 78BM623 plakalı tırın, N.Ç. yönetimindeki 78ABT223 plakalı otomobile çarpmasıyla gerçekleşti. Ardından savrulan 78ABT223 plakalı aracın park halindeki 78AU335 plakalı araca çarptığı kazada, maddi hasarın oluştuğu ve bir kişinin de yaralandığı öğrenildi. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay, Karabük-Safranbolu karayolu Özel Medikar Hastanesi önünde meydana geldi. Kaza ile ilgili Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü gerekli önlemleri aldı.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Bıçaklı Saldırı: Bir Kadın Yaralandı

Yayın: 24.06.2024 15:25
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Bayır Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde bulunan bir çay ocağında meydana gelen olayda, bir kadın tartıştığı kişi tarafından bıçaklandı.

Olay, saat 14.30 sıralarında çay ocağında iki kişi arasında çıkan tartışmanın büyümesiyle gerçekleşti. Şüpheli, tartışmanın ardından kadını bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla birlikte bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadına ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldıktan sonra, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.