Karabük’te Trafik Kazası: 7 Yaralı

Karabük’te Trafik Kazası: 7 Yaralı

Yayın: 18.10.2016 10:27
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Beşbinevler Mahallesi istikametine seyir halinde olan Zekeriya T. idaresindeki 78 AF 642 plakalı otomobil, karşı şeritten gelen Davut Ö.’ye ait 78 BZ 506 plakalı otomobile çarptı. Kazada araçlarda bulunan Şerife D. (37), Serika K. (30),Yusuf D. (6), Yahya T.(6), Ali Hamza T. (2), Esma D. (2) ve Melda Ö. (6) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rektör Kırışık’tan Başkan Köse’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 02.05.2024 13:17
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, beraberinde Genel Sekreter Lütfü Köm ile birlikte, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar Safranbolu Belediye Başkanı olarak seçilen Mimar Elif Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’ye yeni döneminde başarılar diledi. Makamda gerçekleşen görüşmeye Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, KBÜ Genel Sekreteri Lütfü Köm, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş, Belediye Meclis Üyesi Soner Alkan katıldı. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın ziyaretinden  duyduğu memnuniyeti dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse üniversite ile belediye arasındaki iş birliğini güçlendirmek istediklerini ve bu sürece devam edeceklerini ifade etti. Görüşme sırasında, şehrin akademik ve kültürel potansiyelinden daha fazla yararlanma konuları da ele alındı. Toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak ortak projeler üzerinde fikir alışverişi yapıldı ve iş birliği olanakları değerlendirildi.

Karabük Üniversitesi ile Safranbolu Belediyesi arasındaki köklü iş birliğinin devam etmesi ve şehrin gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirilen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.