Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yola çıkan inek, trafikte tehlikeli anlara neden oldu.
İlçenin kent merkezinde araçların ağır olarak seyrettiği cadde üzerinde bir inek yola çıktı. Bir müddet trafikte ilerleyen inek, şoförlere güç anlar yaşattı.
Sürücüler, çarpmamak için suratlarını düşürerek dikkatli biçimde ilerlerken, inek bir mühlet sonra yol kenarına yönelerek gözden kayboldu.
O anlar etraftaki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.


Karabük’te yolda ilerleyen inek tehlike oluşturdu
Safranbolu Belediye Başkanı Köse’den Karabük’ün il oluşunun 31. yılı mesajı
Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük’ün il statüsü kazanmasının 31. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Köse, yayımladığı yazılı mesajda, Karabük’ün Türkiye’nin sanayileşme hamlesindeki tarihi rolüne ve taşıdığı öneme vurgu yaptı.
Karabük’ü “Emeğin ve Alın Terinin Başkenti” olarak nitelendiren Köse, kentin il oluşunun 31. yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirtti.
Köse, mesajında şunları kaydetti:
“Karabük, Türkiye’nin ağır sanayi hamlesine öncülük eden Demir Çelik Fabrikaları ile ülkemizin kalkınmasında tarihi bir rol oynamış; etrafında şekillenen yaşamla modern bir Cumhuriyet kentine dönüşmüştür. Bizler de Dünya Miras Kenti Safranbolu olarak, bu büyük ailenin en kıymetli parçalarından biri olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Sanayinin gücü ile tarihin ve kültürün zarafetini harmanlayan bu eşsiz coğrafya, dün olduğu gibi bugün de ülkemize değer katmaya devam etmektedir.”
Cumhuriyet kenti Karabük’ü daha aydınlık yarınlara taşımanın ortak bir sorumluluk olduğunun altını çizen Köse, kentin gelişimine emek veren ve değer katan tüm vatandaşlara sevgi ve saygılarını iletti.


