Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
21 Şubat, 2019 18:57 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir Genel Müdürü Soykan’dan Başkan Vergili’ye Ziyaret

Kardemir Genel Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Hüseyin Soykan, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye ziyarette bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Karabük ve Kardemir gündemindeki konularla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kardemir Genel Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Soykan Bey ile devam eden çevre yatırımları konusunda çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Kardemir’in, Karabük’ün göz bebeği olduğunu ifade eden Başkan Vergili, önümüzdeki bir kaç aylık süreçte Karabük’ün hava ve çevre kirliliği sorununu tamamen ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Kardemir Genel Müdürlüğü görevine atanan Sayın Doç. Dr. Hüseyin Soykan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “hayırlı olsun” temennisinde bulunan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Genel Müdür Soykan’a nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Hadi oradan

    Kardemire saldıran Belediye başkanı.
    Kardemirde çalışan müdürler meclis listesinde.
    Kardemir kapatılsın
    Kardemir çalışanı meclis üye adayları.
    Belediye meclis üyesi olsun…
    Dimi..

Yeni yorumlara kapalı.