KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı ve Enerji/Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı ALPARSLAN BAYRAKTAR geçtiğimiz hafta,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Genel Başkan YUNUS DEĞİRMENCİ,Genel Başkan Yardımcıları BAYRAM ALTUN,RECEP AKYEL,FERHAN ÖNEL ve Genel Sekreter HİCRET BOZKURT ile bir süre sohbet etti.
Haber : N. Deveci
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı ve Enerji/Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı ALPARSLAN BAYRAKTAR geçtiğimiz hafta,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Merkezi’ne bir ziyarette bulunarak,KARDEMİR’İN iki önemli paydaşı arasında ki birliği,dayanışmayı ve üretimin nasıl arttırılacağı ve verimlilik açısından ,daha üst düzeye çıkarılacağı, konusunda,Ülke ekonomisine katkı noktasında, görüşmelerde bulundular.
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı ve Enerji/Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı ALPARSLAN BAYRAKTAR’IN,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası’na ziyareti konusunda Sendika’dan yapılan yazılı açıklama da şu görüşlere yer verildi.
Karabük Kardemir’in Yönetim Kurulu Başkanı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar, Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.
Bakan Yardımcısı Bayraktar’ın Sendikamızın genel merkezine gerçekleştirdiği ziyarette, Genel Başkanımız Değirmenci’ye Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner ve Genel Sekreterimiz Hicret Bozoklu eşlik etti.
Görüşmede, Kardemir’deki mevcut durumdan metal sektörüne, ülke gündeminden çalışma hayatına ve sendikal yaşama kadar birçok konu başlığı ele alandı.
Kardemir’de geçtiğimiz günlerde imzalanan toplu iş sözleşmesinin üyelerimiz tarafından büyük memnuniyetle karşılandığını ifade eden Değirmenci, ‘Kardemir ve Karabük, sendikamızın geçmişini, bugününü ve yarınını oluşturan ana temellerdir. Orada inşa ettiğimiz huzur ve mutluluk, sendikamızın ve ülkemizin huzur ve mutluluğudur. Bu huzura katkı verdiğiniz ve sendikamıza gelerek bizleri ziyaret ettiğiniz için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Özçelik-İş Sendikasını ziyaret etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Bakan Yardımcısı Bayraktar ise ‘Özçelik-İş Sendikası ile Kardemir’de işbirliğine dayalı güzel bir çalışma ortamı oluşturmuş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda Bakan Yardımcısı Bayraktar, Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’ye, ülkemizin denizlerinde doğalgaz arama çalışmalarının simgesi haline gelen ‘Fatih Sondaj Gemisi’nin maketini hediye etti.


