Kardemir’den 3 Aylık Satış Duyurusu

Kardemir’den 3 Aylık Satış Duyurusu

Yayın: 24.06.2016 09:51
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR A.Ş., Temmuz-Eylül 2016 döneminde nervürlü inşaat demiri, kütük, profil-köşebent-ray-kalın yuvarlak ve maden direği satışı yapacağını duyurdu.

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri A.Ş.’den (KARDEMİR) Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, üç aylık süreçte yapılacak satışlar için talep sahibi hissedar müşterilerin, şirket unvanı, şahsi isimleri, sahip oldukları pay senetleri, nihai olmamakla birlikte alabilecekleri ürün miktarını gösterir liste ile 29 Haziran’a kadar kuruma başvurmaları gerektiği bildirildi.

Açıklamada, ayrıca satış prosedürlerine göre yüzde 40 öncelikli ve yüzde 60 serbest olmak üzere Temmuz – Eylül 2016 döneminde liste fiyatı üzerinden 170 bin ton nervürlü inşaat demiri, 280 bin ton kütük-blum, 91 bin 500 ton profil-köşebent-ray-kalın yuvarlak ve maden direği satışı programlandığı belirtildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te düğünde tüfekle havaya ateş açan damat hakkında işlem başlatıldı

Yayın: 03.05.2024 14:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düğünde tüfekle havaya ateş açan damat hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, bazı yazılı ve görsel medya ile sosyal medya hesaplarında yer alan “düğünde damadın havaya ateş açtığı” haber ve paylaşımlarla ilgili İl Jandarma Komutanlığı tarafından çalışma başlatıldı.

Yayınlanan görüntüler üzerinde araştırma yapan ekipler, olayı gerçekleştiren kişinin, Cumayanı köyünde kendi düğününde havaya ateş açan damat B.T. olduğunu tespit etti.

B.T. hakkında “genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak” suçundan adli ve idari işlem başlatıldı.