blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Temmuz, 2025 21:22 tarihinde yayınlandı

Kastamonu’da 2 bin 500 kişiye aşure ikram edildi

Muharrem ayı münasebetiyle Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenen programda 2 bin 500 şahsa aşure ikram edildi.
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Muharrem ayı hasebiyle, vatandaşlara aşure ikram edildi. Taşköprü Belediyesinin mesken sahipliğinde Cumhuriyet Meydanı’nda cuma namazının akabinde gerçekleştirilen aktifliğe Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Taşköprü İlçe Müftüsü Hasan Yozgat ile kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşan Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ, "Bu hoş aktiflikte bizleri bir ortaya getiren Belediye Liderimiz Hüseyin Arslan’a teşekkür ediyorum. Muharrem Ayı’nın maneviyatını ve rahmetini daima birlikte yaşıyoruz" diye konuştu.
Vatandaşlarla bir ortada olmaktan duyduğu memnuniyeti lisana getiren Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ise, "Aşure, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en hoş örneğidir. Geleneklerimizi yaşatmak ve bu manalı günü hemşehrilerimizle birlikte idrak etmek bizim için büyük bir mutluluktur" biçiminde konuştu.
Taşköprü Belediyesi’nin konut sahipliğinde gerçekleştirilen aşure ikramı, vatandaşların ağır ilgisiyle karşılandı. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’da, kaselere şahsen kendisi aşure doldurarak vatandaşlara ikram etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Temmuz, 2025 21:22 tarihinde yayınlandı

Türkeli’nin 5 köyüne baz istasyonu

Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Işıklı, Alagöz, Kuz, Hacı ve Oymayaka köylerini kapsayacak olan verici baz istasyonu talebi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından onaylandı.
Uzun müddettir gündemde olan ve bölge halkı tarafından büyük bir muhtaçlık olarak lisana getirilen tüm operatörleri kapsayan verici baz istasyonu projesi kapsamında çalışmaların yaklaşık 2-3 ay içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor.
Merkez baz istasyonu direği, 80 metre yüksekliğinde olarak Alagöz Köyü Merkez Mahallesi’ne konuşlandırılacak.
Muhtarlardan teşekkür mesajı
Işıklı Köyü Muhtarı Abdulkerim Demircan ve Alagöz Köyü Muhtarı Ümit Yüksel yaptıkları ortak açıklamada, sürece katkı sağlayan tüm isimlere teşekkür ederek şu tabirleri kullandılar:
"Bu kıymetli hizmetin köylerimize kazandırılmasında emeği geçenlere köylerimiz ismine teşekkür ediyoruz."
Projenin tamamlanmasıyla birlikte, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların cep telefonu ve internet erişiminde yaşadığı meselelerin büyük ölçüde tahlile kavuşması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.