Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
13 Ağustos, 2015 09:56 tarihinde yayınlandı

Kredi Yurtlar Yurt Başvuruları Başladı

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından bütün gözlerin çevrildiği Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan beklenen açıklama geldi. Kredi Yurtlar Kurumu'ndan (KYK) yapılan açıklamaya göre üniversiteyi kazanan öğrenciler (11 Ağustos) saat 00.00'dan itibaren yurt müracaatlarını yapabilecekler. KYK, yurt müracaatları www.kyk.gov.tr adresinden yapılacak ve bir hafta devam edecek. Üniversite öğrencileri 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü saat 23.59'a kadar internet üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilecekler. Öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için belirtilen tarihler arasında www.kyk.gov.tr internet sitesinden yurt müracaatlarını kendilerinden istenilen bilgiler ışığında yapmaları gerekiyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 15:37 tarihinde yayınlandı

Tır dorselerini yaktığı belirlenen zanlı yakalandı

Karabük'te 2 tır dorsesini kundaklamak suretiyle ateşe verdiği tespit edilen şahıs polisin takibi sonucu yakalanarak tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Bayır Mahallesi Plevne Caddesi'nde park halinde iki tırın dorsesinin yakılması olayıyla ilgili Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Olay Yeri inceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Güvenlik kamerası görüntüleri ve olay yerinde ele geçirilen materyaller üzerinden yürütülen çalışmalar sonucunda, olayı gerçekleştirin ve aracı kundaklamak suretiyle ateşe verdiği tespit edilen kişinin M.B. olduğu belirlendi. 6 suç kaydı bulunan M.B., polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin