SAMSUN (İHA) – Samsun’un Ladik ilçesinde bulunan değerli turizm merkezlerinden Ladik Akdağ’a mevsimin birinci karı düştü.
Bölgede tesirini sürdüren soğuk ve yağışlı hava, bilhassa yüksek kısımlarda gece saatlerinde kara dönüştü. Sabahın birinci ışıklarıyla birlikte Akdağ’ın tepeleri beyaza bürünürken, kar kalınlığı yer yer birkaç santimetreye ulaştı.
Kayak merkeziyle kış turizminin beğenilen noktalarından biri olan Ladik Akdağ’da yağan kar, bölgedeki işletmecileri ve vatandaşları sevindirdi. Turizmciler, erken yağan karın bu yıl dönemin erken açılması tarafında umut verdiğini belirtti.


11
Ladik Akdağ’a mevsimin ilk karı düştü
10
Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

