Lider Aydım, KARDEMİR’in yeni ortağı Özbey’e güzel olsun dileklerini iletti
Karabük Antrenman Yurdu Spor Kulübü Lideri Adem Aydım, KARÇİMSA ve BEY Çimento Yönetim Kurulu Başkanı, Karabük Demir Çelik Fabrikalarının büyük hissedarı ve yeni ortağı iş insanı Soner Özbey’i makamında ziyaret ederek iyi olsun dileklerinde bulundu.
Ziyarette Lider Aydım, kulübün mevcut durumu, kentin futbola dair beklentileri ve üst liglere yükselme maksatları hakkında Özbey’e bilgi verdi. Aydım, kentin bir kahramana, bir ağabeye muhtaçlığı olduğunu belirterek Özbey’e kulübün formasını takdim edip, misafirperverliği için teşekkür etti.
Soner Özbey ise, nezaket ziyaretinden ötürü Lider Aydım’a teşekkürlerini ileterek, Karabük Antrenman Yurdu’nun işçi formasını ofisinin en hoş noktasına asacağını tabir etti. Özbey, kulüp futbolcuları ve mavi ateş taraftarlarına selamlarını iletirken, kentin özlenen günlere kısa müddette kavuşabileceğine inandığını aktararak muvaffakiyet dileklerinde bulundu.
Ziyaretin ardından, kulüp başkanı ve iş insanı, ortak gayelere ulaşmak ismine birlikte çalışacaklarının altını çizdi.
Spor Bilimleri Fakültesi 118 Mezununu Geleceğe Uğurladı
Hasan Doğan Spor Bilimleri Fakültesinde beden eğitimi öğretmeni, antrenör ve yönetici adayı mezunlar diplomalarını ailelerinin de katıldığı törende aldı.
Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Spor Bilimleri Fakültesinin 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Hamit Çepni Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törende, fakülteden mezun olan 118 öğrenci mezuniyet coşkusunu aileleri ve akademisyenlerle birlikte yaşadı.
Törene, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Numan Bahadır Kayışoğlu, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, akademik ve idari personel ile davetliler ve aileler katıldı.
Programda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, mezun olan öğrencilerin spora yön veren bireyler olarak hem ulusal hem de uluslararası düzeyde önemli görevler üstleneceklerini belirtti. Sporun antrenörlükten yöneticiliğe her aşamasında mezunları görmek istediklerini ifade eden Solmaz ayrıca öğrencilere, Karabük Üniversitesinin mezunlar platformuna kayıt olmaları çağrısında bulundu.
Fakülte Dekanı Prof. Dr. Numan Bahadır Kayışoğlu da törende yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilerin yalnızca spor alanında değil, insan sağlığı, toplumsal gelişim ve bireysel motivasyon gibi birçok alanda yetkin bireyler olarak yetiştirildiğini ifade etti. Kayışoğlu, sporun gücünü insanlara ulaştıracak bir misyon üstlenen mezunların, geleceği şekillendirecek bireyler olarak önemli bir sorumluluk taşıdığını da vurguladı.
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ise mezunlara mesleki yetkinliklerini artırmaları yönünde tavsiyelerde bulunarak, aldıkları eğitimin hem kamu hem de özel sektörde önemli avantajlar sağlayacağını belirtti. Güven, “Temennimiz, aldığınız eğitimi hayatınızın her alanında uygulama fırsatı bulmanızdır. Hepinize hayırlı ve başarılı bir gelecek diliyorum.” dedi.
Fakülte birincisi Mehmet Onur Yıldırım da “Bu kürsüden dökülen her kelime yalnızca bana değil, milletimize, gençliğimize ve eğitim camiamıza aittir. Bu başarı sadece bana değil, aileme, arkadaşlarıma, öğretmenlerime ve beni yetiştiren tüm büyüklerime aittir. Hepinize saygı, sevgi ve sonsuz minnetle teşekkür ederim.” dedi.
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Fakülte birincisi Mehmet Onur Yıldırım, ikincisi Rümeysa Ünal, üçüncüsü ise Cem Sofuoğlu oldu.