MHP Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adaylarını tanıttı

MHP Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adaylarını tanıttı

Yayın: 24.02.2024 13:56
Paylaş:
A+ A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP),31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyesi adaylarını tanıttı.

Yenişehir Büyük Kulüp’te gerçekleştirilen toplantıya Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclisi üyesi adayları katıldılar.

Adayların tanıtımı öncesi MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu bir konuşma yaptı. Başkan Gedikoğlu konuşmasında ”Parti teşkilatlarımızla göreve geldiğimiz günden itibaren sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmadık. Merkez ve ilçelerimizde seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışmaların gittiğimiz yerlerde geri dönüşlerini çok sıcak, çok iyi ve çok güvenli bir şekilde alıyoruz. Bu da yapmış olduğumuz çalışmaların değer bulduğunu, takdir topladığını gösteriyor. Meclis üyesi listelerinde Milliyetçi Hareket Partili olarak, bahsedilen bazı arkadaşlarımız vardır. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in söylemi üzerine, ülkücülük Milliyetçi Hareket Partisinde olur. Diğer yerlerde olan ülkücüyüm diye anlatılan, ben MHP’liyim diye anlatılan meclis üyelerine rica ediyorum itibar etmeyin. Biz uzun zamandır sahalardayız. Karabük merkez ve ilçelerimizde seçimlerde başarılı olacağımıza inancımız tamdır” dedi
Belediye ve İl Genel Meclisi aday tanıtım toplantısında MHP teşkilatlarının yapmış olduğu seçim çalışmalarında çük büyük mesafe kat ettiklerini belirten Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili ise yaptığı konuşmada “ Şu anda çok iyi bir çalışma içerisindeyiz. Bu çalışmalarımız seçi tarihine kadar devam edecek. İnşallah bu yarışı Karabük ve ilçelerinde biz kazanacağız. Yapacağımız projeler halk tarafından çok beğeni kazandı. Özellikle 1000 adet toplu konut projemiz oldukça ilgi gördü. Biz bu projemizi açıkladıktan sonra her halde İktidar Partisi TOKİ’ye ev yaptıracaklarmış. Teşkilatlarımızın çalışmaları ile çok büyük mesafe kat ettik”
Yapılan konuşmaların ardından MHP Belediye ve İl Genel Meclisi üyesi adayları tek tek kendilerini tanıttılar. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un Mısırlı futbolcusu Trezeguet’nin adalesinde yaralanma tespit edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Mahmoud Trezeguet'nin sağ alt adalesinde yaralanma tespit edildiğini bildirdi.

Beşir, yaptığı yazılı açıklamada, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Yılport Samsunspor ile oynanan karşılaşmada Trezeguet'nin ağrı hissederek oyundan çıktığını anımsattı.

Mısırlı futbolcunun sağlık durumuyla ilgili Beşir, “Muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ alt adalesinde (gastrosoleus kas grubu) yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır.” ifadelerini kullandı.