Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
29 Nisan, 2018 22:25 tarihinde yayınlandı
0

Miniklere Yangın Eğitimi

Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından okullarda yangına karşı önlen ve yangın anında yapılması gerekenler ile ilgili eğitimler verilmeye devam ediliyor.

Birim Müdürü Mehmet Gökçü’nün de hazır bulunduğu eğitimlerde müdürlük personeli minik öğrencilere itfaiye müdürlüğünün çalışma sistemi hakkında bilgiler verirken, küçük çaplı tatbikatlar da yaptırıyor.
Çocukların erken yaşta bu tür eğitimleri almasının önemine vurgu yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz okullar ile ilgili çalışmalarını uzun süreden beri devam ettirmekteler. Çocuklarımıza yangın gördüklerinde 110 nolu yangın ihbar hattının aranması gerektiğinden yangına karşı alınması gereken önlemlere, yangından uzak durulmasına kadar pek çok konuda bilgiler veriliyor. Bu uygulamayı tüm okullarımızda devam ettireceğiz” dedi.

Büyük bir heyecanla itfaiye kıyafetleri de giyen miniklere, yangın söndürme hortumunu kullanarak pratikte yaptırılıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
18 Haziran, 2026 16:33 tarihinde yayınlandı
0 0

Yazlık Sinemada Voleybol Şöleni

2026 FIVB Milletler Ligi’nin Ankara’da oynanan ikinci hafta ilk maçında Belçika’yı 3-0 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Karabük’te de büyük bir heyecanla takip edildi.

Karabük Belediyesi tarafından Yenişehir Yazlık Sineması’nda kurulan dev ekranda yayınlanan karşılaşmayı çok sayıda vatandaş izleyerek Filenin Sultanlarının sevincine ortak oldu. Milli takımımızın etkili oyunuyla gelen galibiyet, yazlık sinemada coşkuyla kutlandı.

Karabük Belediyesi, Filenin Sultanlarının Fransa, Almanya ve Çin ile oynayacağı karşılaşmaları da Yenişehir Yazlık Sineması’nda dev ekrandan vatandaşlarla buluşturmaya devam edecek. Karabüklüler, ay-yıldızlı ekibimizin mücadelesini hep birlikte takip ederek milli heyecana ortak olacak.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Filenin Sultanlarının elde ettiği başarıların milletçe gurur kaynağı olduğunu belirterek tüm vatandaşları Yenişehir Yazlık Sineması’na davet etti.

Başkan Çetinkaya, “Belçika karşılaşmasında hemşehrilerimizle birlikte büyük bir heyecan yaşadık. Filenin Sultanlarımızı desteklemek ve bu coşkuyu birlikte yaşamak için tüm vatandaşlarımızı önümüzdeki karşılaşmalarda da Yenişehir Yazlık Sineması’na bekliyoruz.” dedi.

Karabük Belediyesi, yaz boyunca Yenişehir Yazlık Sineması’nda düzenleyeceği sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeye devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin