Öğretmenler Hollanda’da eğitim gördü

Öğretmenler Hollanda’da eğitim gördü

Yayın: 02.07.2024 10:51
Paylaş:
A+ A-

Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığınca yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA122-SCH) faaliyeti kapsamında 2023 yılı Teklif Çağrısı döneminde Safranbolu Atatürk Anadolu Lisemiz tarafından sunulan 2023-1-TR01-KA122-SCH-000163512 numaralı ve “EKO OKUL OLURKEN DİJİTAL DÜNYAYA BAKIYORUM” isimli hibe almaya hak kazanan proje dahilinde Mayıs ayında İtalya’nın Rimini şehrinde gerçekleştirilen öğrenci hareketliliğinden sonra 24-28 Haziran tarihleri arasında yedi öğretmenin dijitalleşme üzerine işbaşı gözlem ve bir öğretmenin öğretim görevlendirmesi faaliyeti için Hollanda’nın Amsterdam şehrine hareketlilik gerçekleştirerek faaliyetlerini tamamladı.

Eğitimlerinin ardından sertifikalarını alan öğretmenler, eğitim uygulamalarını ilçedeki okullarda yaygınlaştırarak ilerleyen aşamalarda öğrencilerin de proje kapsamında Avrupa ülkelerinden eğitim almalarına liderlik edecekler.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Said Nuri Odabaşoğlu” Safranbolu’da gerçekleştirilen birçok projenin öğrencilerimizin hem akademik hem bilimsel hem de sosyal gelişmelerine katkı sağladı. Bu projelerin ilçemizde önümüzdeki dönemlerde de artarak devam edecek” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gençlik kampları sona erdi

Yayın: 04.07.2024 12:03
Paylaş:
A+ A-

Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde 1 Temmuz günü başlayan gençlik kampları 4 Temmuz’da sona erdi. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 50 genç kamp faaliyetlerine katılırken, kampa gelen gençler, doğa yürüyüşü, sokak oyunları, müzik, voleybol, basketbol, futbol, kitap okuma, halk oyunları, el sanatları, macera parkuru, paintball, dağ bisikleti, okçuluk, mini golf gibi çeşitli kamp aktiviteleri ile hem eğlendiler hem öğrendiler.

Gençlik kampları ile ilgili bir açıklama yapan  Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven “ Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz  tarafından gençlerin Sosyal, kültürel, zihinsel ve bedensel gelişimlerini sağlamak, özgüven duygusu ve planlı yaşam alışkanlığı kazanımı konusunda destek olmak, sporun çeşitli duygularıyla tanışmasına katkı sağlamak, zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalarda bulunmak, milli ve manevi değerler ile etik ve insani değerler konusunda farkındalığını arttırmak, kültürler arası farklılıkların zengin olduğu bilincini arttırmak, amacıyla planlamış olduğu gençlik kampları programları kapsamında Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde 01-04 Temmuz 2024 tarihleri arasında doğa kampı düzenledik.

Ülkemizin çeşitli illerinden gelen 50 gencimiz kamp faaliyetlerine katıldı. Kampımıza gelen gençlerimiz doğa yürüyüşü, sokak oyunları, müzik, voleybol, basketbol, futbol, kitap okuma, halk oyunları, el sanatları, macera parkuru, paintball, dağ bisikleti, okçuluk, mini golf gibi çeşitli kamp aktiviteleri ile hem eğlendiler hem öğrendiler” dedi.