Ordu’da çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi

Ordu’da çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'nun Altınordu ilçesinde çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi.

Bucak Mahallesi'nde 3 katlı bir binanın zemin katında bulunan ve içerisinde geri dönüşme kazandırılmak üzere depolanan kartonların olduğu yerde yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangın tüm binayı sardı.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince yangın söndürüldü.

Bu sırada üst katlardaki evlerde yaşayan ve yoğun duman nedeniyle mahsur kalan 13 kişi ekiplerce itfaiye merdiveni aracılığıyla çıkarıldı.

Tahliye edilen vatandaşlardan 5'i dumandan etkilendi. Bu 5 kişi 112 Acil Servis ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

SAFTİD Yönetimi Güven Tazelerken Şefik Yılmaz Dizdar Onursal Üye Seçildi

Yayın: 30.04.2024 16:17
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği (SAFTİD) Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezi, toplantı salonunda gerçekleştiren genel kurulda Başkan Şebnem Urgancıoğlu konuşmasında, 2021 yılında yönetimi devraldıklarında 35 üye ile başladıklarını şu anda 100’ün üzerinde üye sayısının olmasından ve turizmin başladığı günden bugüne bu sektörde beraber yol yürümenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Urgancıoğlu: “Geceleme sayısı, nitelikli turist sayısı konusunda derneğimizin, 3 yıl sonraki genel kurulunda daha da güzel bir faaliyet raporu sunacağımıza inanıyorum.” dedi. Karabük’ün tanınmış iş insanı Şefik Yılmaz Dizdar’ın SAFTİD Onursal Üyesi seçildi. Urgancıoğlu, derneğin faaliyetlerini anlattı. SAFTİD yönetimi güven tazeledi ve bugün gerçekleştirilen genel kurul, yönetim ve denetim üyelerinin, yedek üyelerinin açıklanmasıyla sona erdi.

SAFTİD Yönetim Kurulu’nda, Şebnem Urgancıoğlu, Erdinç Sezer, Mehmet Çetin, İsmail Yılmaz, Semih Yıldırım, Süha Korur, Mert Vidinli, Özkan Türkmen, Cengiz Çokpartal, Denetim Kurulu’nda, Muammer Dumaner, Nuray Türker, Evren K. Yıldırım, Yönetim Kurulu Yedeklerinde, İdris Karadayı, İ. Serhat Şengün, Nilay Yıldırım, Habibe Muslu, Cem Alkan, Emine Uluateş, Ozan Demirışık, Ahmet Topbaş, İlkay Elçin, Denetim Kurulu Yedeklerinde, Özlem Urgancıoğlu, M. Cengiz Kilcioğlu, Betül Sezer’den oluştu. (Esra Oğuzkağan Özkan)