Ortahisar Belediye Başkanı Genç, taraftarları hentbol maçına davet etti

Ortahisar Belediye Başkanı Genç, taraftarları hentbol maçına davet etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.12.2023 12:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonluları hentbol maçına davet etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadınlar Hentbol 1. Ligi B Grubu'nda 10 puanla liderliğini sürdüren Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı ile Kırşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı yarın 13.00'de Beşirli Spor Kompleksi'nde karşılaşacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Genç, bugüne kadar grubunda çok başarılı performans gösteren takımın hedefinin, süper lige yükselmek olduğunu belirtti.

Genç, Kadın Hentbol Takımı'nın başarısını sürdürmesi için desteğin çok önemli olduğunun altını çizerek, Trabzonluları yarın oynanacak maça davet etti.

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de “Orman Benim” kampanyası düzenlendi

Yayın: 03.05.2024 13:56
Paylaş:
A+ A-

Tarım ve Orman Bakanlığınca orman yangınlarının önlenmesi ve toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla Eflani ilçesinde, “Orman Benim” etkinliği düzenlendi.

Bostancılar Göleti’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkanı Hüsnü Akın, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekin Şenol, Eflani Orman İşletme Müdürü Bilal Eyüboğlu ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, çevredeki çöpler topladı ve yabani otlar temizlendi.

Daha sonra Eyüboğlu, öğrencilere ormanın önemi, orman yangınlarının çıkış sebepleri ve çevre temizliği konusunda bilgi verdi.