Ovacık’ta Enerjisa’ya 8 saat 18 dakika süren kesinti öfkesi

Ovacık’ta Enerjisa’ya 8 saat 18 dakika süren kesinti öfkesi

Yayın: 19.09.2023 16:51
Paylaş:
A+ A-

MHP Ovacık İlçe Başkanı Nihat Kaya dün ilçede uzun süren elektrik kesintilerine sert tepki gösterdi. Yaklaşık 8 saat süren kesinti için, “Haftanın ilk iş gününde bu kadar uzun kesinti mi olur”  diyen Kaya Enerjisa’nın Ovacık’a ikinci sınıf muamele yaptığını söyledi.

Bölgenin Sesi’ne konuşan Başkan Kaya, vatandaşların sık sık yaşanan kesintiler nedeniyle bezginlik yaşadığına dikkat çekerek, “Hafta başında yaşanan ve tamı tamına 8 saat 18 

dakika süren kesinti kayıtlara yakın tarihin en uzun kesintisi olarak geçmiştir. Şu çağda olacak iş değil. Bu kadar uzun bir  kesinti Ovacık’ta değil de başka bir ilçede meydana gelse yer yerinden oynardı. Maalesef Enerjisa da Ovacık’a üvey evlat muamelesi yapıyor” dedi.

Kaymakamlık binasında jeneratör olmadığı için öğleden sonra saat 13 itibariyle hiçbir işlem yapılmadığını da ifade eden MHP Ovacık İlçe Başkanı Nihat Kaya, “Nüfus, Milli Eğitim, Yazı işleri ve Özel İdare ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüklerinin yer aldığı ilçe Kaymakamlığı’nda pazartesi yani haftanın ilk iş gününde yaşanan 8 saati aşan elektrik kesintisi nedeniyle hiçbir işlem yapılamadı. Planlı olduğu söylenen bu kesintinin bu kadar uzun sürmesine vatandaşlarımız nedir bu çektiğimiz, yeter artık diyerek isyan ediyor.  Bu kadar uzun sürecekse hafta sonuna kamu kurumlarının çalışmadığı bir güne denk getirselerdi daha iyi olmaz mıydı diyorlar. Biz de vatandaşımızın bu haklı isyanını yetkililerin dikkatine sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kazdağlı Meydanı’nda Karma Resim Sergisi Sanatseverleri Bekliyor!

Yayın: 09.05.2024 16:42
Paylaş:
A+ A-

Ağaç Sergisi, Safranbolu Tarihi Çarşı’da Şefik Yılmaz Dizdar Sanat Evi Kazdağlı Meydanı’nda saat 18.00’de açılacak. Sergi, sanatseverler için kaçırılmayacak bir etkinlik olacak.

Karma Resim Sergisi, birbirinden yetenekli sanatçıların eserlerini bir araya getirerek sanatseverlere büyük bir keyif ve ilham sunacak. Burcu Sezer, Eyüp Günaydın, Fatma Avcı, İlknur Başat, Nergiz Çelikkaya, Nurcan Ağan, Sacide Çapraz, Sakine Kelleci, Sevgi Şahinder Çakır, Sevil Koca, Soner Alkan gibi isimlerin tabloları serginin göz alıcı ve etkileyici atmosferini oluşturacak.

Sanat dolu bir hafta sonu için Ağaç Sergisi‘ni şimdiden takvimlerinize kaydetmeyi unutmayın! (Esra Oğuzkağan Özkan)