Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
02 Aralık, 2025 17:17 tarihinde yayınlandı
0

Rampada geriye kayan otomobil 8 metreden düşerek park halindeki aracın üzerine çıktı

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Karaağaç Mahallesi’nde meydana gelen kazada, rampada geri gerçek kayan bir araba yaklaşık 8 metrelik istinat duvarından düşerek park halindeki diğer bir aracın üzerine çıktı.

Olay, Karaağaç Mahallesi bayır mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgilere nazaran, A.A.’nın kullandığı 67 DZ 751 plakalı araba rampayı çıkmak isterken bir anda geriye hakikat kaydı. Şoförün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle araç, yaklaşık 8 metre yükseklikten istinat duvarını aşarak alt kısımda park halinde bulunan bir arabanın üzerine düştü.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Etrafta güvenlik tedbiri alan polis grupları, araç içinde sıkışan şoför A.A.’yı vatandaşların da dayanağıyla zahmetle çıkardı. Kazada, iki arabanın kullanılamaz hale gelirken, Yaralı bayan şoför, sıhhat grupları tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 17:11 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin